Na pomoc kotom ze Szczytna. Odzież, biżuteria, różności

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2011 17:03 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

Zaznaczone :ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie paź 30, 2011 19:08 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

Kupować, kupować, kotkom nie żałować ;)
po_prostu_kaska

Post » Nie paź 30, 2011 23:09 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

No to spróbuję jeszcze przed snem ;)
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 31, 2011 10:47 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

Up :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 31, 2011 20:36 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

W górę :D
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 01, 2011 14:20 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

No nic się nikomu nie podoba? :roll:
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 01, 2011 15:19 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

Hopsa na pierwszą!
I Deweya za wywoławczą poproszę :kotek:

*Fibi*

Od: Pon gru 13, 2010 15:55

Post » Wto lis 01, 2011 16:02 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

*Fibi* pisze:Hopsa na pierwszą!
I Deweya za wywoławczą poproszę :kotek:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 01, 2011 16:28 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

Z czego sa koraliki poz. 28?
Plastik czy jakas ceramika?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lis 01, 2011 16:32 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

Myślę, że coś innego niż plastik.
Za ciężkie na plastik.
po_prostu_kaska

Post » Śro lis 02, 2011 10:08 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

Chciałam napisać, że zapraszam na początek tygodnia, a to dziś środa :oops: Wszystko mi się poprzestawiało przez to, że wczoraj nie byłam w pracy :roll:

No nic, bez względu na to czy poniedziałek czy środa, zapraszam :mrgreen:
po_prostu_kaska

Post » Czw lis 03, 2011 8:09 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

Chciałam poinformować, że będę nieobecna w dniach 4.11 - 11.11
Oczywiście zapraszam do składania deklaracji zakupów, a ja to wszystko poogarniam jak wrócę. Mam nadzieję, że trochę tego ogarniania będę miała ;) No i zapraszam do podbijania bazarku jak mnie nie będzie :oops:

A Kupujące Dorota i *Fibi* bardzo proszę o wyrozumiałość i liczę, że się nie pogniewają jak zakupy rozliczymy po 11 listopada. Mam nadzieję :roll:
po_prostu_kaska

Post » Czw lis 03, 2011 13:31 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

Jak dla mnie, to nie ma problemu :P i podbijać od czasu do czasu też będę :ok:

*Fibi*

Od: Pon gru 13, 2010 15:55

Post » Czw lis 03, 2011 13:32 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

*Fibi* pisze:Jak dla mnie, to nie ma problemu :P i podbijać od czasu do czasu też będę :ok:

Ja rowniez :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lis 03, 2011 18:18 Re: Na pomoc kotom ze Szczytna. Kot Dewey, Smaki Italii, biżu

No to ufff :D

A tymczasem powoli wybywam i mimo wszystko zapraszam kupujących :ok:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]