AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:Krynia ,bedziem wciskać Ci na stópkie jak Kopciuszkowi
Taa jest, a kotx2 za królewicza robić będzie, o!

Moderator: Moderatorzy
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:Krynia ,bedziem wciskać Ci na stópkie jak Kopciuszkowi
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:Krynia ,bedziem wciskać Ci na stópkie jak Kopciuszkowi
niech będzie , ide po łyżkę...do opon
AniaWrocław pisze:Nie odzywa się, może małż już obgryza?
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:Nie odzywa się, może małż już obgryza?
eee...jeszcze nie ,bo Krynia jeszcze na zyrandol nie wlazła![]()
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:Śliczne
Też tak uważam, może się znajdzie jaka Japonka a może Krynia obgryzie paznokcieKrynia w razie co, pisz, zarezerwuję
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:Nie odzywa się, może małż już obgryza?
Ale obgryzać można i bez żyrandola
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:Śliczne
Też tak uważam, może się znajdzie jaka Japonka a może Krynia obgryzie paznokcieKrynia w razie co, pisz, zarezerwuję
to mój małż ma obgryzać paznokcie Dyrce? bo moje by musiał z paluchami![]()
![]()
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:Nie odzywa się, może małż już obgryza?
Ale obgryzać można i bez żyrandola
z zyrandolem wygodniej ,bo mozna se Krynie obkręcić
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:Śliczne
![]()
Twój małż TobieA co będzie obgryzać, to już jego broszka, ważne, byś w buty weszła
kotx2 pisze:głupawke mam![]()
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:Śliczne
![]()
Twój małż TobieA co będzie obgryzać, to już jego broszka, ważne, byś w buty weszła
jak by mnie obżarł to sama pięta zostanie![]()
![]()
bo czeka na kolacje
![]()
krynia08 pisze::ryk:![]()
a reszta watą?
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości