Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Juhuuu! Coś się ożywiło na koniec! Stan na chwilę obecną: Marudka: 1, 4 za wywoławczą (plus kawka) Taizu: 5 'kup teraz' (plus kawka) MiśBaloo: 2 za wywoławczą (a dla wszystkich po pamiątkowym długopisie i podziękowania )
Juhuuu! Borosia: nr 3 ! Tylko teraz mam dylemat! Są trzy osoby, które oferują po 20 zł, a kawki mam dwie! Przyznałam je dwóm pierwszym osobom z największą kwotą, bo opcji kup teraz na początku nikt nie zgłosił! Myślę, Borosia, że dla "pokonania" Marudki w bitwie o kawkę powinnaś ją przebić choć o złotóweczkę W końcu to ona tym odważnym "wejściem smoka" rozpoczęła tak pięknie ten bazarek!
A na otarcie łez dodam, że nowa dostawa kawy tureckiej będzie po 16 X !
Koniec bazarku! Dziękuję wszystkim za udział! Zaraz wyślę pw. Wpłaty poproszę od razu na konto Ani.
Reasumując: Marudka nr 1 i 4 (2 x 10 zł) -kawka Taizu nr 5 (20 zł) -kawka Borosia nr 3 (20 zł) -oryginalny drobiazg z Turcji MiśBaloo nr 2 (10 zł) I dokładam po długopisie, aby się fajnie pisało w nowym roku szkolnym, akademickim, podatkowym czy innym - co komu pasuje
Przepraszam, że dopiero teraz potwierdzam, że paczuszka i kawusia dotarła Dzięki . Po bazarkach najczęściej buszuje moje dziecko i nie zawsze nadążam ( czytaj - gubię się co i gdzie kupiła ).