KONIEC. PORADY SEKSUALNE... Na ślepaczki Ani Rylskiej.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2011 21:16 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

Ania i jej Nitro pisze:
sroka7 pisze:
Ania i jej Nitro pisze:22 pln :kotek:

Ostatnia licytacja kotulka Imbirka Fleur baaardzo mi sie spodobala :twisted:

Żebyś tylko w nałóg nie wpadła :ryk: ale tym razem ja nie biorę udziału...mogę tylko kibicować :ok:

Musze sie odegrac za Kotulka :twisted:

Sroka, jak sie masz, troche juz lepiej na sercu?
Mam nadzieje, ze policytujemy sie jeszcze kiedys, bo to sama przyjemnosc w takim gronie :1luvu:

ObrazekCzyżbyście miały do wyrównania jakieś porachunki???

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Czw sie 25, 2011 21:26 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

mavi pisze:
Ania i jej Nitro pisze:
sroka7 pisze:
Ania i jej Nitro pisze:22 pln :kotek:

Ostatnia licytacja kotulka Imbirka Fleur baaardzo mi sie spodobala :twisted:

Żebyś tylko w nałóg nie wpadła :ryk: ale tym razem ja nie biorę udziału...mogę tylko kibicować :ok:

Musze sie odegrac za Kotulka :twisted:

Sroka, jak sie masz, troche juz lepiej na sercu?
Mam nadzieje, ze policytujemy sie jeszcze kiedys, bo to sama przyjemnosc w takim gronie :1luvu:

ObrazekCzyżbyście miały do wyrównania jakieś porachunki???

Oj faktycznie, teraz jeszcze raz przeczytalam i nasza "rozmowa" moze brzmiec dwuznacznie :roll:

Nie, nie, zadnej rywalizacji, raczej wspolpraca, i zlapanie podczas tej samej licytacji (to przez Imbirka wszystko) bakcyla hazardu :wink:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Czw sie 25, 2011 21:47 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

Ania i jej Nitro pisze: Oj faktycznie, teraz jeszcze raz przeczytalam i nasza "rozmowa" moze brzmiec dwuznacznie :roll:
Nie, nie, zadnej rywalizacji, raczej wspolpraca, i zlapanie podczas tej samej licytacji (to przez Imbirka wszystko) bakcyla hazardu :wink:

Aaaa, to co innego! Hazard - rzecz chwalebna! (o ile uprawiany na kocim bazarku :lol: )

mavi

Post » Pt sie 26, 2011 8:52 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

ObrazekTo ja się przypomnę z rana...

mavi

Post » Pt sie 26, 2011 18:26 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

Zapraszamy do licytacji :kotek:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt sie 26, 2011 20:07 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

No to zapraszam i nocną porą Obrazek

mavi

Post » Pt sie 26, 2011 20:17 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

mavi pisze:No to zapraszam i nocną porą Obrazek

Do nocy jeszcze daleko :wink:

Zapraszamy wieczorową porą :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Sob sie 27, 2011 10:06 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

ObrazekCześć! Witam sobotnio na bazarku!

mavi

Post » Sob sie 27, 2011 15:59 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

Zapraszamy :P
Obrazek

ametyst55

Post » Nie sie 28, 2011 8:07 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

A co tu tak spokojnie? nikt nie chce "powalczyć" z Anią i jej Nitro?
Licytujcie bo warto! Zabawa przednia z takim przeciwnikiem!
Gorąco polecam!

Aniu! już trochę lepiej, ale Kropci Obrazek brakuje nam wszystkim, bo to był taki słodki pluszak!
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Nie sie 28, 2011 8:30 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

sroka7 pisze:A co tu tak spokojnie? nikt nie chce "powalczyć" z Anią i jej Nitro?
Licytujcie bo warto! Zabawa przednia z takim przeciwnikiem!
Gorąco polecam!

Aniu! już trochę lepiej, ale Kropci Obrazek brakuje nam wszystkim, bo to był taki słodki pluszak!

Witaj Sroka,

cicho, wiec moze tym razem mi sie uda, bo 2 ostatnie aukcje przegralam , sie przyczail ktos do ostatniej minuty i rzutem na tasme wykosil "konkurencje". :wink: A fanty byly super, w tym nasz Imbirek. Chociaz powalczyc fajnie by bylo, wiesz, ta adrenalina, byle moje slowo ostatnie bylo 8)

Ciesze sie Sroko, ze troche lepiej sie czujesz, niestety, jakos tak skonstruowane to wszystko ,ze nasze zwierzaki odchodza wczesniej i zostawiaja ogromny smutek i zal. Ja za kazdym razem bardzo dlugo przezywalam smierc mojego przyjaciela, do tej pory, po wielu latach poplakuje po moich suniach, obiecywalam sobie, ze juz nigdy, bo przy kolejnym odejsciu serce mi peknie. Ale wiesz jak to jest :kotek: Od 2 prawie lat mam "niespodziewanego" kota w domu i uwielbiam go. Wlasciwie to nie wyobrazam sobie domu bez zwierzecia, cale zycie mi towarzyszyly. Bywam u znajomych, ktorzy nie maja (czasem wrecz nie lubia) zwierzat 8O i w takim domu nie ma tego czegos, mam wrazenie, ze jest niepelny, smutny, sztywny.

Super masz ta swoja trojke kociakow, i jakie pozycje przyjmuja, takie "otwarte" :wink:

Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Nie sie 28, 2011 12:22 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

ObrazekHop hop!!! Zapraszam do licytacji! Ania i jej Nitro potrzebuje adrenaliny! :ryk:
Czy jest ktoś chętny do walki z Anią i jej Nitro?
Hop hop! Zapraszamy niedzielnie: Mavi i jej Kicia!

mavi

Post » Nie sie 28, 2011 19:54 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

Adrenaliny nie będzie. Poproszę za cenę sklepową, tj. 39,90
Moje koty za TM: Gaja - 4 lata; 21.09.2009 Bobik - 8 lat; 16.08.2018 Myszka - 14,5 lat; 17.01.2020 Szymek - 19 lat; 07.05.2021 Kuba - 17 lat; 28.03.2022

Koty z Opola pod moją wirtualną opieką: Skarbinka - 16.02.2010 Maskotka - 22.10.2010 Fatimka - 01.11.2010 Irenka - 29.06.2012
Roki - 16.08.2012
Henio ze Szczecina - lipiec 2022
Bibi - 17.08.2022

Szymkowa

Od: Pon lis 21, 2005 17:06

Post » Nie sie 28, 2011 20:19 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

Szymkowa pisze:Adrenaliny nie będzie. Poproszę za cenę sklepową, tj. 39,90

Ooooops 8O Szymkowa, a toś mnie zagięła!!! Sorry, ale ja jestem bardzo zielona w kwestii przepisów bazarkowych i nie wiem, co mam w tej sytuacji począć. Co prawda bardzo się cieszę, że ślepaczki Ani Rylskiej zyskają trochę gotówki, ale z drugiej strony licytacja powinna jeszcze trwać! Przynajmniej do czasu, jak się inni zainteresowani (tzn. Ania i jej Nitro :lol: ) wypowiedzą. Myślę, że licytację można by "za porozumieniem stron" zakończyć wcześniej, bo Ania jest w tej chwili naprawdę w bardzo trudnej sytuacji, ale dajmy też szansę wypowiedzieć się Ani i jej Nitro?
Co wy na to? :roll:

mavi

Post » Nie sie 28, 2011 20:41 Re: PORADY SEKSUALNE dla zwierzaków! Na ślepaczki Ani Rylskiej.

mavi pisze:
Szymkowa pisze:Adrenaliny nie będzie. Poproszę za cenę sklepową, tj. 39,90

Ooooops 8O Szymkowa, a toś mnie zagięła!!! Sorry, ale ja jestem bardzo zielona w kwestii przepisów bazarkowych i nie wiem, co mam w tej sytuacji począć. Co prawda bardzo się cieszę, że ślepaczki Ani Rylskiej zyskają trochę gotówki, ale z drugiej strony licytacja powinna jeszcze trwać! Przynajmniej do czasu, jak się inni zainteresowani (tzn. Ania i jej Nitro :lol: ) wypowiedzą. Myślę, że licytację można by "za porozumieniem stron" zakończyć wcześniej, bo Ania jest w tej chwili naprawdę w bardzo trudnej sytuacji, ale dajmy też szansę wypowiedzieć się Ani i jej Nitro?
Co wy na to? :roll:

Wlasnie pisalam na pw z Ania i teraz zajrzalam na bazarek. No, Szymkowa zaskoczyla nas :ok: Piekne pieniadze za ksiazke. Fakt, mialam ochote na ta ksiazke, ale jesli o mnie chodzi mozemy zakonczyc wczesniej z mysla o potrzebach kotkow. Ja od siebie poza licytacja i tak przeleje na koty Ani troche pieniazkow, wiec zyskaja podwojnie.
Gratuluje i dziekuje bardzo Szymkowa za tak piekny gest :kotek:
Obrazek

Ania i jej Nitro

[poprzednia][następna]