edit_f pisze:biorem łyżeczkę.. wkładam do bagażnika razem z czekoladą.. w upalny dzień same się robią

edit_f pisze:ano zdobyłam.. łyżeczki.. czy Annazoo, dagmara-olga i Jafusia życzą sobie po jednym komplecie?
dagmara-olga pisze:tak tylko bardzo bardzo proszę o takie opakowanie żeby poczta dała radę.
I proszę o wysyłkę priorytetem i tak jakoś by nie leżało na poczcie w weekend.
np jutro rano czy cóś:-) dasz radę?

Annazoo pisze:edit_f pisze:ano zdobyłam.. łyżeczki.. czy Annazoo, dagmara-olga i Jafusia życzą sobie po jednym komplecie?
Ja bym prosiła 3 komplety na rocznicę ślubu córuni
edit_f pisze:Annazoo pisze:edit_f pisze:ano zdobyłam.. łyżeczki.. czy Annazoo, dagmara-olga i Jafusia życzą sobie po jednym komplecie?
uuu.. ale zapotrzebowanie pani zgłosiła.. miałam jeden zapasowy, a tu jeszcze drugi muszę skombinować.. zobaczymy co się da zrobić.. powaga? trzy?pani wie, że to nie ze złota, a jeno z czekolady?

Annazoo pisze:edit_f pisze:Annazoo pisze:edit_f pisze:ano zdobyłam.. łyżeczki.. czy Annazoo, dagmara-olga i Jafusia życzą sobie po jednym komplecie?
uuu.. ale zapotrzebowanie pani zgłosiła.. miałam jeden zapasowy, a tu jeszcze drugi muszę skombinować.. zobaczymy co się da zrobić.. powaga? trzy?pani wie, że to nie ze złota, a jeno z czekolady?
Te łyżeczki, gdy się nimi miesza i je oblizuje, to są takie wprowadzające w błogostan, robi się w nich dziurka, czysta bajka![]()
Córci i zięciuniowi bardzo smakowały na moich urodzinach
edit_f pisze:Annazoo pisze:edit_f pisze:Annazoo pisze:edit_f pisze:ano zdobyłam.. łyżeczki.. czy Annazoo, dagmara-olga i Jafusia życzą sobie po jednym komplecie?
Te łyżeczki, gdy się nimi miesza i je oblizuje, to są takie wprowadzające w błogostan, robi się w nich dziurka, czysta bajka![]()
Córci i zięciuniowi bardzo smakowały na moich urodzinach
mam 3 komplety
2 komplet
3 komplet

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości