Moderator: Moderatorzy
katebush pisze:to ja poprosze jakies dobre ciasteczko i herbatke i oczywiscie dane na pw do przelewu
katebush pisze:katebush pisze:to ja poprosze jakies dobre ciasteczko i herbatke i oczywiscie dane na pw do przelewu
przelew poszedl na konto fundacji z napiwkiem oczywiscie
necianeta89 pisze:katebush pisze:katebush pisze:to ja poprosze jakies dobre ciasteczko i herbatke i oczywiscie dane na pw do przelewu
Dziękujemy.A możesz mi powiedzieć ile przelałaś? Bo osobiście nie mam wglądu na konto fundacyjne, dlatego też zbieram na swoje by później przelewać pełne sumy, z racji tego też, że _bubu_ nie ma czasu robić co chwilę rozliczeń
katebush pisze:necianeta89 pisze:katebush pisze:katebush pisze:to ja poprosze jakies dobre ciasteczko i herbatke i oczywiscie dane na pw do przelewu
Dziękujemy.A możesz mi powiedzieć ile przelałaś? Bo osobiście nie mam wglądu na konto fundacyjne, dlatego też zbieram na swoje by później przelewać pełne sumy, z racji tego też, że _bubu_ nie ma czasu robić co chwilę rozliczeń
Przelalam 30 zl, niewiele, ale zawsze cos
paw pisze:dziś wezmę ciasto z rabarbarem i czarną kawę. i proszę o dopisanie do mojego rachunku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości