reaktywacja: dwie nówki dla =^..^= Kazia i Whiskasa =^..^=

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pt sie 12, 2011 11:30 Re: reaktywacja: dwie nówki dla =^..^= Kazia i Whiskasa =^..^=

Czy plecak ma gdzieś podaną pojemność w litrach? :)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt sie 12, 2011 11:47 Re: reaktywacja: dwie nówki dla =^..^= Kazia i Whiskasa =^..^=

honda11 pisze:w takim razie rezygnuję :( i bardzo dziękuję za miłą obsługę :P

Nie ma sprawy. Rozumiem :D

seidhee pisze:Czy plecak ma gdzieś podaną pojemność w litrach? :)

Szukałam jakiejś metki czy kartki, ale nie ma. Nie wiem jak się sprawdza pojemność w litrach. Znalazłam za to jeszcze na górze plecaka taką specjalną dziurkę na przewód od słuchawek np. do mp3.
Ogólnie plecak sprawia wrażenie dużego - tak na oko zakryłby mi całe plecy. Zmierzyłam go tylko na płasko:
Wymiary: 48 x 40 cm (bez wypełnienia - na pusto)

Tak po obejrzeniu go to wydaje mi się on po pierwsze bardziej turystyczny niż miejski.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt sie 12, 2011 11:55 Re: reaktywacja: dwie nówki dla =^..^= Kazia i Whiskasa =^..^=

joshua_ada pisze:Ogólnie plecak sprawia wrażenie dużego - tak na oko zakryłby mi całe plecy. Zmierzyłam go tylko na płasko:

Tak po obejrzeniu go to wydaje mi się on po pierwsze bardziej turystyczny niż miejski.

Ok, to w domu zmierzę mój plecak i porównam wymiary. Szukam średniego plecaka turystycznego, takiego około 45l.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt sie 12, 2011 12:03 Re: reaktywacja: dwie nówki dla =^..^= Kazia i Whiskasa =^..^=

seidhee pisze:
joshua_ada pisze:Ogólnie plecak sprawia wrażenie dużego - tak na oko zakryłby mi całe plecy. Zmierzyłam go tylko na płasko:

Ok, to w domu zmierzę mój plecak i porównam wymiary. Szukam średniego plecaka turystycznego, takiego około 45l.

Dla mnie to czarna magia. :oops:
Zazwyczaj kupuję plecak, bo mi się podoba (no i patrzę też na jakość szwów, zwłaszcza przy ramionach. Plecak ma służyć kilka sezonów, nie jeden)
Plecak turystyczny, z prawdziwego zdarzenia taki duuuży pomagał mi wybierać kiedyś TŻ. Ile ma litrów - nie mam pojęcia :oops: Za to ma super wygodne rozwiązania do pakowania.
Czasem tak mam. Naprawdę. Typowa kobietka kupująca "na kolor" :lol: :lol: :lol: Za to jak planuję zakup czegoś poważnego to zamieniam się w potwora, który wyszukuje w sieci, dopytuje na forach, wydrukowuje opis i z kompletem papierów do zasypania sprzedawcy idzie do sklepu. Tyranozaurus i tyran :twisted:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

[poprzednia]