Moderator: Moderatorzy
izaz pisze:nr. 8 zaczne
nr. 9 to srebro czy srebny kolor
izaz pisze:nr. 9 to srebro czy srebny kolor
Magis pisze:nie mam koło siebie niestety, ale komplet bardzo ładny także polecam tak czy siak
welina pisze:Magis pisze:nie mam koło siebie niestety, ale komplet bardzo ładny także polecam tak czy siak
Magis czego tak się drzesz "komuuuuuuuuuuuuu......"-przestraszyłaś mnieJak srebro to ma próbę przy zapięciu.Nie noszę krótkiej biżu.,ale się nudzę -poproszę 9 za 7 zł
Magis pisze:welina pisze:Magis pisze:nie mam koło siebie niestety, ale komplet bardzo ładny także polecam tak czy siak
Magis czego tak się drzesz "komuuuuuuuuuuuuu......"-przestraszyłaś mnieJak srebro to ma próbę przy zapięciu.Nie noszę krótkiej biżu.,ale się nudzę -poproszę 9 za 7 zł
drę się, żeby wszyscy słyszeli, że tu mamy takie fajne rzeczyi jak widać działa bo welina usłyszała
welina pisze:Nasłuchiwałam,czy idzie burza,niesamowita duchota padamUsłyszałam tyko krzyk od strony Poznania.Pomyślałam nikt inny tylko Magis i jestem
![]()
Magis pisze:welina pisze:Nasłuchiwałam,czy idzie burza,niesamowita duchota padamUsłyszałam tyko krzyk od strony Poznania.Pomyślałam nikt inny tylko Magis i jestem
![]()
a u nas już po... miała być burza a ledwie kilka kropel spadło, ale od razu atmosfera w powietrzu lepsiejszaWelina, zawsze miło Cię widzieć
![]()
A jak bransoletka z poprzedniego bazarku? Bratowa zadowolona?
agiag pisze:Nr 5 - za 10 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości