Moderator: Moderatorzy
milu pisze:Ja mam takie same korale jak nr 1 i chętnie je przekażę na bazarek - jakby był klient, to wyślę
Kinga Warmijska pisze:To ja poproszę numer 3 - korale z czegoś niewymawialnego i jedno mydełko
Przelew na konto lutry, tak?
lutra pisze:Bardzo dziękujemy licytującym i bazarek organizującym. Maluchy śpią, zjadłszy uprzednio słoik gerberka, którego kupiła im mama chrzestna Focusa, wiemy, że i Pani od Fiesty ma dla maluchów zapasik. A Sierra dziś wieczór zjadła pierś indyczą, która była w odwodzie na wypadek awarii gerberkowej... Niestety nadal się boi mnie i nadal wydala na fotel...
mjs pisze:lutra pisze:Bardzo dziękujemy licytującym i bazarek organizującym. Maluchy śpią, zjadłszy uprzednio słoik gerberka, którego kupiła im mama chrzestna Focusa, wiemy, że i Pani od Fiesty ma dla maluchów zapasik. A Sierra dziś wieczór zjadła pierś indyczą, która była w odwodzie na wypadek awarii gerberkowej... Niestety nadal się boi mnie i nadal wydala na fotel...
Może jej kuwetę na tym fotelu postawSzkoda fotela....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości