Ogromny bazar-ogromne potrzeby... do 10.06 godz.20

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2011 23:14 Re: tworzę - ale mozna oglądać :) i nawet juz kupować :)))

Marzenia11 pisze:
vega29 pisze:14, 28 i 50 za wywoławczą.

I poproszę więcej info nt. lakieru do paznokci Diora: mat, czy perła, jaki to dokładnie kolor (może ma jakiś numer?), kiedy był kupowany, czy jest "nówka sztuka", czy był używany? Uff... to chyba tyle.

zrobione - dzieki vega :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a o lakierach napisze już jutro, ok? :wink:

ok :)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob maja 28, 2011 23:26 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

nr 17 i 39 za wywoławcze :) poproszę
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob maja 28, 2011 23:51 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

urwiniu pisze:nr 17 i 39 za wywoławcze :) poproszę

dziękuję :P :P :P :P :P :P :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie maja 29, 2011 0:04 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

48. torebka. Można prosić o wymiary?
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Nie maja 29, 2011 0:15 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

Iśka pisze:48. torebka. Można prosić o wymiary?

zrobię jutro - dobrze? :wink: muszę się do niej dokopać a późna pora już... :oops:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie maja 29, 2011 0:23 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

Też nie śpisz? Pewnie , że jutro. :)
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Post » Nie maja 29, 2011 0:30 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

Denerwuję się jutrzejszą wizytą kontrolną Miki u weta... ona ciągle dzika, czeka mnie łapanka w domu i chyba znieczulenie u weta, zeby jej cokolwiek zrobić... ostatnio zanim udało się ją znieczulić to uciekła i dwie osoby ją łapały podbierakiem w gabinecie.. :roll:

Marzenia11

Post » Nie maja 29, 2011 0:35 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

Nie martw się na zapas. Jutro idziesz do fachowca. Najważniejsze to nie przekazywać swoich złych emocji. Kotu ich nie udzielać. Powodzenia :ok:
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Post » Nie maja 29, 2011 5:38 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

Czy ten kot na zdjęciu nr 39 jest do kupienia? Bo ja bym poprosiła wtedy za wywoławczą. :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie maja 29, 2011 6:48 Re: tworzę - ale mozna oglądać :) i nawet juz kupować :)))

Marzenia11 pisze:
Erin pisze:Ja też - te smoczki, to wawelskie?

no masz! Prosto z Krakowa of kors :ryk: :ryk: :ryk:

W takim razie obadwa sil wu ple :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 29, 2011 7:40 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

Mruśkowo pisze:Czy ten kot na zdjęciu nr 39 jest do kupienia? Bo ja bym poprosiła wtedy za wywoławczą. :ryk:

zapakować czy odbiór osobisty?
Ten kot ma dzisiaj 5 urodziny :D :D :D :D :D :D

Marzenia11

Post » Nie maja 29, 2011 7:41 Re: tworzę - ale mozna oglądać :) i nawet juz kupować :)))

Erin pisze:
Marzenia11 pisze:
Erin pisze:Ja też - te smoczki, to wawelskie?

no masz! Prosto z Krakowa of kors :ryk: :ryk: :ryk:

W takim razie obadwa sil wu ple :P

dziekuję! :D :D :D :D :D

Marzenia11

Post » Nie maja 29, 2011 9:24 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

To ja przed południem poproszę:
słuchawki, pudełko na okulary, podkładke pod mysz, i te chinskie kule( ciekawe jak lezą w dłoni :oops: ) za wywoławczą wszystko na początek i z odbiorem osobistym oczywiscie :D

tola1976

Od: Czw wrz 09, 2010 17:30

Post » Nie maja 29, 2011 9:38 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

tola1976 pisze:To ja przed południem poproszę:
słuchawki, pudełko na okulary, podkładke pod mysz, i te chinskie kule( ciekawe jak lezą w dłoni :oops: ) za wywoławczą wszystko na początek i z odbiorem osobistym oczywiscie :D

dziękuję bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: choć z zachowania Miki wynika, ze nie trzeba kasy na jej leczenie - zaklinowała się w budce na drapaku i od godziny nie moge jej stamtąd wydostać a muszę iść na kontrolę do weta dziś!!!!!

Marzenia11

Post » Nie maja 29, 2011 9:56 Re: Ogromny bazarek-ogromne potrzeby: leczenie Miki i dług Kuby

A jeszcze mi napisz cos o tym pilocie. On jest uniwersalny czy przeznaczony do czegoś konkretnie?

tola1976

Od: Czw wrz 09, 2010 17:30

[poprzednia][następna]