elu pisze:zalbi pisze:a czy ja mogę przelicytować jeden chupa chupsowy breloczek?
Oczywiście, że możesz, w końcu takie są zasady licytacjiTylko, który i na jaką kwotę?
I jak będzie z tym przelicytowaniem?

Moderator: Moderatorzy
elu pisze:zalbi pisze:a czy ja mogę przelicytować jeden chupa chupsowy breloczek?
Oczywiście, że możesz, w końcu takie są zasady licytacjiTylko, który i na jaką kwotę?
elu pisze:elu pisze:zalbi pisze:a czy ja mogę przelicytować jeden chupa chupsowy breloczek?
zalbi pisze:elu pisze:elu pisze:zalbi pisze:a czy ja mogę przelicytować jeden chupa chupsowy breloczek?
zagapiłam się![]()
no niech będzie na razie więcej o jeden i pół złotegoale który to nie wiem, nie będę decydować żeby na mnie nie było
goofi pisze:wizytownik za 6 zł proszę
Afatima pisze:Jako że kotx2 ma jeden breloczek, a ja cztery, jeśli zalbi się odezwie, mogę jeden odstąpić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości