Moderator: Moderatorzy
aniju pisze:jak do licytacji to oferuję 30 zł
OKI pisze:Zosiu, koperta bąbelkowa i wysyłasz 2x taniej. Nawet jak to największy rozmiar koperty
Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:Zosiu, koperta bąbelkowa i wysyłasz 2x taniej. Nawet jak to największy rozmiar koperty
Ale to jest drewniane i dość łamliwe w związku z tym...
OKI pisze:Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:Zosiu, koperta bąbelkowa i wysyłasz 2x taniej. Nawet jak to największy rozmiar koperty
Ale to jest drewniane i dość łamliwe w związku z tym...
to w mały kartonik, a kartonik w dużą kopertę
Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:Zofia&Sasza pisze:Ale to jest drewniane i dość łamliwe w związku z tym...
W poniedziałek pójdę na pocztę i skonsultuję sprawę
OKI pisze:Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:Zofia&Sasza pisze:Ale to jest drewniane i dość łamliwe w związku z tym...
W poniedziałek pójdę na pocztę i skonsultuję sprawę
Nie radzęAle możesz spróbować, jak chcesz.
Jak wysyłasz jako list masz inny cennik, co jest w liście to już ich nie obchodzi - list masz podziałkę do 50 g, 50-100g, 100-300 itd. Paczki masz do 1 kg najmniejsza i nawet jak waży 20 dkg to płacisz jak za kilogram.
Ja ostatnio wysyłam w kopertach wszystko, co wejdzie i nie waży ponad 1 kg, często w opcji karton+koperta C4, zawsze wychodzi taniej niż paczka.
Edit: właśnie popatrzyłam, cóż tam masz do wysłania - jeśli to o te miseczki chodzi, to faktycznie z kartonikiem mogą nie wejść do koperty. Ale jeśli tylko wlizą, to śmiało - tylko pilnować trzeba, żeby zostało płaskie miejsce na przywalenie stemplem po znaczkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], puszatek i 4 gości