Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon kwi 18, 2011 6:44 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

Faflok pisze:A żółta obroża jakie ma wymiary? :P

45 cm. Czyli obwód szyi psa nie powinien być większy niż 40 cm. :P
MIKUŚ

Post » Pon kwi 18, 2011 9:41 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

To ja bardzo poproszę za szóstaka!
Pedigree to nie jest firma którą wypada reklamować aaale, może uda Wam się dla kogoś wybrać takiego kota jak wybrałyście dla nas!
Więc startuję od 6 zł, kto zawalczy o żarówę? 8)
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pon kwi 18, 2011 16:16 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

MIKUŚ pisze:
mar_tika pisze:1 i 3 poproszę tylko nie wiem za ile licytowac od niedawna jestem właścielką psa.Wieć może poczekam na kogoś ofertę :oops:

U mnie w pracy ceny są takie:
- smycz 7,50
- latający talerz 11,90

Ceny ok czyli co jestem szczęśliwą posiadaczką smyczy i talerza?Oczywiscie po przelewie :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon kwi 18, 2011 19:42 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

Faflok pisze:To ja bardzo poproszę za szóstaka!
Pedigree to nie jest firma którą wypada reklamować aaale, może uda Wam się dla kogoś wybrać takiego kota jak wybrałyście dla nas!
Więc startuję od 6 zł, kto zawalczy o żarówę? 8)

To My się znamy :oops: Pochwal się kogo masz :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon kwi 18, 2011 19:43 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

mar_tika pisze:
MIKUŚ pisze:
mar_tika pisze:1 i 3 poproszę tylko nie wiem za ile licytowac od niedawna jestem właścielką psa.Wieć może poczekam na kogoś ofertę :oops:

U mnie w pracy ceny są takie:
- smycz 7,50
- latający talerz 11,90

Ceny ok czyli co jestem szczęśliwą posiadaczką smyczy i talerza?Oczywiscie po przelewie :wink:

TAK :ok:
MIKUŚ

Post » Pon kwi 18, 2011 19:44 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

Faflok mówię TAK - obróżka jest Twoja :wink:
Koniecznie przybliż Nam sytuację kociastego :oops:
MIKUŚ

Post » Wto kwi 19, 2011 8:25 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

HOPNIEMY.
MIKUŚ

Post » Wto kwi 19, 2011 10:57 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

Mogę odbiór osobisty jak będziesz miała dyżur?
Mojego kota sytuacja? No wiesz, nie kojarzysz mnie?
Molka sama mi się na ręce wpakowała i tak została, teraz jesteśmy w Polsce i remontujemy więc znowu rządzi u siebie :)
W Holandii jej się nie podobało bo miała do dyspozycji tylko jeden pokój, za oknem biegał koci przyjaciel a Ona go nawet nie mogła pacnąć łapą :P
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Wto kwi 19, 2011 20:52 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

A witaj :) No dawno Cię nie Ulu nie widziałam ani nie słyszałam, witaj w Naszych skromnych progach :lol:
MIKUŚ

Post » Śro kwi 20, 2011 21:34 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

:P
MIKUŚ

Post » Nie kwi 24, 2011 13:40 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

Talerz i smycz już dostarczone dla Norka :mrgreen:
Ale Norek już prawie załatwił ten talerz na spacerze :roll: Muszę chyba zostawić strzępy coby Marta uwierzyła że jest dostarczony :oops:

A na smyczce Norecki ładnie śmiga - podoba mu się :ok:
MIKUŚ

Post » Nie kwi 24, 2011 13:56 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

Dołożyłam tparę sztuk gadżetów :P
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 8:03 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

Poidło czeka :wink:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 12:15 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

MIKUŚ pisze:Poidło czeka :wink:

super, na mnie czeka :ryk:
10 zł ?
prawdę mówiąc nie wiem jakie ceny są :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Czw kwi 28, 2011 12:17 Re: Psie akcesoria dla kociaków z Kociej Przystani :)

daję 15 zł, w końcu to dla kotów :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

[poprzednia][następna]