JaEwka pisze:AniaWrocław, krynia08 dziękuje![]()
![]()
Kurczę, skleroza, mnie też proszę nie wysyłać i przeznaczyć na inną aukcję. Wpłata zaraz poleci

Moderator: Moderatorzy
JaEwka pisze:AniaWrocław, krynia08 dziękuje![]()
![]()
AniaWrocław pisze:JaEwka pisze:AniaWrocław, krynia08 dziękuje![]()
![]()
Kurczę, skleroza, mnie też proszę nie wysyłać i przeznaczyć na inną aukcję. Wpłata zaraz poleci
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:JaEwka pisze:AniaWrocław, krynia08 dziękuje![]()
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:Ja też 1 zapach i też proszę nie przesyłać , tylko przeznaczyć na dalsze aukcje
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Ja też 1 zapach i też proszę nie przesyłać , tylko przeznaczyć na dalsze aukcje
Wyjadaczki bazarkowe (stare i młode) górą!
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Ja też 1 zapach i też proszę nie przesyłać , tylko przeznaczyć na dalsze aukcje
I tak trzmać![]()
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Wpłata na skarbonkę
tez poczekam na odp
JaEwka pisze:krynia08 pisze:ja tez poprosze 1 zapach i oddaje go dla drugiego jakiegoś anioła
To przelew od razu na konto fundacyjne
mamut pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Wpłata na skarbonkę
tez poczekam na odp
Odpowiedź jest na poprzedniej stronie:JaEwka pisze:krynia08 pisze:ja tez poprosze 1 zapach i oddaje go dla drugiego jakiegoś anioła
To przelew od razu na konto fundacyjne
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Ja też 1 zapach i też proszę nie przesyłać , tylko przeznaczyć na dalsze aukcje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości