Zasłoń okna, otwórz serce.... NOWOŚCI! cudne modne rolety...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 16:47 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

tytuł wątku jest super :D :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt mar 04, 2011 16:51 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

nie moglam dotrzeć bo tytuł zmieniony :ryk: :ryk: :ryk: :piwa: :piwa: po secie na początek :ryk: :ryk: :ryk: a dla Ani winko :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pt mar 04, 2011 17:00 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

krynia08 pisze:nie moglam dotrzeć bo tytuł zmieniony :ryk: :ryk: :ryk: :piwa: :piwa: po secie na początek :ryk: :ryk: :ryk: a dla Ani winko :ryk: :ryk:

A Bóg Ci zapłać dobra kobieto, bo cuś mnie suszy :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt mar 04, 2011 17:01 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

AniaWrocław pisze:śniło mi się, że wszystkie firany wysprzedane :D

to moje "skromne" marzenie :P
krynia08 pisze:nie moglam dotrzeć bo tytuł zmieniony :ryk: :ryk: :ryk: :piwa: :piwa: po secie na początek :ryk: :ryk: :ryk: a dla Ani winko :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: po maluchu to już było na KS :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt mar 04, 2011 17:12 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Strasznie podobała mi się firana nr 1 z poprzedniego wątku. Jakbyście Dziewczyny kiedyś miały taka drugą to dajcie mi znać, ok? Może akurat będę przy forsie to ją szybciutko kupię :wink:

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Pt mar 04, 2011 17:26 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

edka11 pisze:Strasznie podobała mi się firana nr 1 z poprzedniego wątku. Jakbyście Dziewczyny kiedyś miały taka drugą to dajcie mi znać, ok? Może akurat będę przy forsie to ją szybciutko kupię :wink:

HALINKA DAWAJ MASZYNE :!: :!: :!: :!:
krynia08

Post » Pt mar 04, 2011 17:29 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

edka11 pisze:Strasznie podobała mi się firana nr 1 z poprzedniego wątku. Jakbyście Dziewczyny kiedyś miały taka drugą to dajcie mi znać, ok? Może akurat będę przy forsie to ją szybciutko kupię :wink:

edka11 :D jakt tylko to będzie możliwe... żadna inna się nie podoba? nie wierzę?? :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 04, 2011 17:31 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Wszystkie się podobają, ale potrzebuję właśnie takiej :oops:

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Pt mar 04, 2011 17:37 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

edka11 pisze:Wszystkie się podobają, ale potrzebuję właśnie takiej :oops:

:ryk: jak wszystkie to brać hurtem, damy zniżkę... :D Obrazek :mrgreen:

na poważnie... może coś będzie? fundatorka zadecyduje... :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 04, 2011 17:49 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Hanulka pisze:

lambrekin jest niebieski :mrgreen: tylko dobrać firanke :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pt mar 04, 2011 17:53 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

krynia08 pisze:
Hanulka pisze:

lambrekin jest niebieski :mrgreen: tylko dobrać firanke :ryk: :ryk: :ryk:

Każda biała pasuje :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 04, 2011 17:59 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

A naprawdę jest ładna, coś o tym wiem bo ją kupiłam :mrgreen:

A nr 11 by nie pasował :?: Jeśli masz niebieskie ściany to może akurat :mrgreen:
Sama mam na nią ochotę, ale pierwszeństwo zawsze maja klienci :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt mar 04, 2011 18:10 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Firanki przepiękne! Sama zakupiłam jedną, śliczna z pomarańczowymi kwiatkami. Solidne wykonanie, niesamowicie się błyszczy w słońcu.
Proszę kupować, bo koteczki w potrzebie.
:1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Pt mar 04, 2011 18:19 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Terra50 pisze:Firanki przepiękne! Sama zakupiłam jedną, śliczna z pomarańczowymi kwiatkami. Solidne wykonanie, niesamowicie się błyszczy w słońcu.

Terra50 :1luvu: bardzo dziękujemy za reklamę.. :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 04, 2011 19:53 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Hanulka pisze:
Terra50 pisze:Firanki przepiękne! Sama zakupiłam jedną, śliczna z pomarańczowymi kwiatkami. Solidne wykonanie, niesamowicie się błyszczy w słońcu.

Terra50 :1luvu: bardzo dziękujemy za reklamę.. :ok: :ok: :ok:

znaczy ja chyba jestem MISZCZEM :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: w ilości :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

[poprzednia][następna]