Ponieważ Terenia nie ma dostępu do netu, postaram sie uzupełniać licytacje.
mam nadzieję że nie pomieszałam
1.
MATURA 2008 TESTY - książka i płytka super przydatna rzecz dla tegorocznych maturzystów nie szkodzi, że to z roku 2008

mój syn jak zdawał mature w tamtym roku ćwiczył testy różne i te z lat wstecz - czyli książka to testy z z języka polskiego, płytka niezbędnik maturzysty 2008
cena wywoławcza 10zł.
2.
SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY DLA NAJMŁODSZYCH prof. Edwarda Polańskiego twarde okładki, na okładce jedynie drobne zadraśnięcia, liczy sobie 390 stron
cena wywoławcza 10zł
3.
NOWA MATURA język angielski - egzamin ustny na poziomie podstawowym i rozszerzonym, nówka, miękkie okładki 253 strony
cena wywoławcza 5zł
maueczarne 5zł4.
ZAPROJEKTUJ SWÓJ DOM - to program dla osób które planują budowę lub przebudowę domu, jak i tych które przymierzają się do zmiany aranżacji mieszkania, umozliwia stworzenie kompleksowego projektu, od fundamentów po elementy wykończenia w komplecie płytka CD i podręcznik użytkownika
cena wywoławcza 15zł
5.FILM NA DVD
OCEAN S ELEVEN - gra George Clooney, Andy Garcia film został nagrodzony Oscarem
cena wywoławcza 5 zł
Dzyśka - 5 zł. 6. FILM
Slumdog miloner z ulicy - nagrodzony 8 - śmioma Oskarami w 2008r. + filmik Czsem słońce czasem deszcz dla miłośników filmów z Indii
cena wywoławcza 5zł
slapcio 8 zł. 7. Film na DVD
"Ile waży koń trojański?" komedia polska bardzo fajna przynajmnie mnie się podoba z Iloną Ostrowską i Robertem Więckiewiczem
cena wywoławcza 5 zł
monika83 5 zł. (lub KT 15 zl. ) 8. książka i płytka z filmem
"PACHNIDŁO" chyba pozycja znana wszystkim historia człowieka obdarzonego genialnym węchem...
cena wywoławcza 5zł
MIKUŚ 18zł