wildhoney pisze:Ja lubię dyndałki;-) 110.
ale co 110 abroża?
nigdy! obrożę za 120zł poproszę
Moderator: Moderatorzy
wildhoney pisze:Ja lubię dyndałki;-) 110.
Fliege36 pisze:Ja też mam taką obrożę. Potwierdzam, że 120 złotych kosztowała. Zawieszki zupełnie inaczej się prezentują niż na łańcuszku - zwłaszcza takie bimbające, które prawą i lewą stronę mają - nie okręcają się!
I też ją sobie policytuję, a co!
nr1 za 100zł poproszę
Czy można prosić zdjęcie pierścionków na palcach? Coś sobie tego olbrzyma wyobrazić nie mogę.
Tak.Iweta pisze:Iza ale tu ruch
skarbonka pisze:iza71koty pisze:skarbonka pisze:To ja poproszę numer 1 za wywoławczą![]()
Ps. Obraz już wisi na ścianie
Naprawdę już wisi?Miał poleżeć i poczekać.
Czyli nie jest taki zły?
Miło że jesteś.
![]()
Jest wspaniałydlatego już wisi
wildhoney pisze:Z rana 130, a co:)
Fliege36 pisze:To mi dajcie nr5 za 35
viola005 pisze:witajcie cioteczki bazarkowe miau![]()
Iza - dziekuje za zaproszenie do Waszego doborowego towarzystwa aukcyjnego, bardzo mi milo znowu sobie podniesc poziom adrenalinki licytujac kocie srebro. Bardzo milo i sympatycznie sie u Was licytuje.
Iza, jednym z powodow malego ruchu na bazarkach jest brak naglosnienia - ludzie po prostu nie wiedza. A jak sie dowiedza, to i czesto zajrza i niektorzy wezma udzial w pasjonujacej akcji "kto da wiecej" - dla mnie osobiscie jest to jedyna forma hazardu i rozrywki zarazem, na jaka sobie pozwalam.
Widze, ze nie tracilyscie czasu, wiec i ja przystepuje do rzeczy:
nr 1 za 135zl
nr 2 za 15zl
nr 3 za 15zl
czekam na Wasz ruch, dziewczeta! bawimy sie tylko do niedzieli wieczorem, trzeba wykorzystac okazje do przezycia niepowtarzalnych emocji!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości