» Wto sty 18, 2011 0:15
Re: Kocie figurki, miniaturki olejne,klapki dla kociaków Joli
witajcie cioteczki miau, ja jestem z hau, ale czasem zagladam na Wasze bazarki
Iza, dzieki za zaproszenie, srebro jeszcze nie doszlo, ale nie martw sie, zagraniczny polecony bez priorytetu tak idzie, dzis dostalam 3 polecone z bazarkow dogo wyslane w Sylwestra i 3 stycznia, wiec spokojnie czekam i oczywiscie zawiadomie jak dojda
czy ja dobrze widze, ze te miniatury sa trojkatne?
gdyby byly prostokatne, to mialabym gdzie zawiesic i stad pytanie do Izy, czy np mozna by zamowic?
kolorystyka blekitno-szaro-granatowa bardzo mi odpowiada, wymiary miniaturowe 20x20 tez (bo to by musialo pojsc listem poleconym, wiec nie moglabym kupic duzego obrazka za wzgledu na koszt wysylki), oleje lubie
jednym slowem, czy autorka moglaby dla mnie zrobic specjalna miniaturke w tych wlasnie kolorach i tych rozmiarow,ale prostokatna?
tylko prosilabym o pejzaz, bo aktow nie mam w mieszkaniu, jakos nie za bardzo lubie, natomiast pejzaz basniowy w rodzaju "Zmierzchu" chetnie bym powiesila na scianie, albo temat lesny, co Ty na to , Iza? skoro jestes w procesie tworzenia, to moze sie zalapie? jakTy to widzisz, takie zamowienie? oczywiscie gdybys sie zgodzila, to cena bylaby wyzsza, ale za piekna artystycznie rzecz warto zaplacic,mysle
czyli teraz wszystko zalezy od Ciebie i od weny tworczej
pomyslalam tez, ze gdybys takie prostokatne miniatury zgodzila sie wyslac bez oprawy, tylko plotno (koszt wysylki!), a ja bym tu na miejscu juz sobie dala oprawic, to moze bym i wiecej niz jedna kupila?
czekam na Twoja odpowiedz, pozdrawiam serdecznie i do milego uslyszenia
V.