Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickieKONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 18, 2011 11:59 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

hop hop hop

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Wto sty 18, 2011 16:31 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

Kto pomoże łysolkom, zapraszam do licytacji
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro sty 19, 2011 12:08 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

zapraszamy !

Betta

Post » Śro sty 19, 2011 21:14 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

wieczorowo zapraszamy....

Betta

Post » Czw sty 20, 2011 21:06 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

zapraszamy !!!

Betta

Post » Pt sty 21, 2011 22:02 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

hopsa w gore

Betta

Post » Sob sty 22, 2011 12:51 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

hophop

Betta

Post » Sob sty 22, 2011 15:17 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

to ja pierwsza :roll:
nr 6 książka kucharska 20 zł i postaram się poszukać u siebie czegoś na bazarek

a teraz muszę odszukać bazarku Marzeni bo licytowałam kalendarz i nie wiem czy wygrałam :oops:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob sty 22, 2011 15:19 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

Dziekuje w imieniu kicków
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Sob sty 22, 2011 22:17 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

:!: :!: :!: :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 23, 2011 13:25 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

Szalony Kot pisze:Shrek został przywieziony do DT wczoraj. Ma pchły, świerzba, jest KOSZMARNIE wychudzony (wystaje mu mostek, między łopatki można wsadzić pół dłoni), ma biegunkę, na jedzenie się rzuca jakby nie jadł od wieków.
Na wstępie zostały mu WYJĘTE dwa zęby. Wyłazi z niego zestaw glizd do wyboru, do koloru po wczorajszym odrobaczeniu.
Potrzebuje pomocy...
Dla mających FB tu jest więcej zdjęć: http://www.facebook.com/album.php?aid=8 ... 1665207509
Dla niemających - wrzucam dwa.
Obrazek Obrazek
Po kliknięciu fotki się powiększają.

Fiona - w najgorszym stanie. Na zębach stan zapalny i kamień taki, że krew z zasadzie leje się przy byle dotknięciu. Wychudzona, przerażona, nie miała jednak siły, by uciec ze stołu... Oczywiście w uszach świerzb.
Oczy zajęte kocim katarem, to bardziej szparki niż oczy...
Tutaj jej album: http://www.facebook.com/album.php?aid=8 ... 1665207509
Dwa zdjęcia do powiększenia:
Obrazek Obrazek

Devi - w stanie najlepszym, co nie oznacza, że zadowalającym... Chuda koszmarnie. Przepiękna, wygląda jak devonka, stąd imię. Na szyi wydrapanie niewiadomego pochodzenia, więc będziemy to pewnie diagnozować. Świerzb, standardowo.
Zdjęcia: http://www.facebook.com/album.php?aid=8 ... 1665207509
I fotki do powiększenia:
Obrazek Obrazek Obrazek

Wydarzenie kiciaków do rozsyłania:
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 1745200461
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sty 23, 2011 14:51 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

dodałam jeszcze 2 ksiazki:

Betta pisze: 11. Dziewczyna pies i on
cena wywoławcza 12 zł KupTeraz 18

Obrazek
Obrazek

12. Książki Wybrane: POMPEJE R.Harris, MIEDZY SIOSTRAMI K.Hannah, PARANOJA J.Finder, ŚLUB N.Sparks
cena wywoławcza 30 zł KupTeraz 40 zł

stan: bdb
opis:
POMPEJE : Kiedy znakomity powieściopisarz obrał sobie za tło książki Starożytny Rzym, wiedziałem, że musi powstać coś znakomitego. Tak też się stało. "Pompeja" przenosi nas do roku 79, w którym to niespodziewanie wybucha, spokojny dotąd, Wezuwiusz. Historia obejmuje w sumie cztery dni, dwa poprzedzające wybuch, oraz dni katastrofy. W okolicach Pompejów, Misenum i innych miast nad Zatoką Neapolitańską zaczynają się dziać dziwne rzeczy. Wysycha akwedukt, a młody akwariusz po zaginięciu swego poprzednika musi sprostać problemom. Książka znakomicie przedstawia też obraz społeczeństw małych miasteczek Italii z czasów cesarstwa. Widać, że autor rzetelnie przygotował się do pracy i dużo przeczytał o Cesarstwie Rzymskim. Gratką jest pojawiająca się postać Pliniusza zwanego Starszym, jest to postać jak najbardziej historyczna. Myślę też, że jedna z najciekawszych w książce. Warto polecić "Pompeję", ponieważ jest to dobra propozycja na spędzenie wieczoru. Czyta się ją szybko i z wielką przyjemnością. Przynajmniej tak było w moim przypadku.
MIEDZY SIOSTRAMI : Powieść obyczajowa - dwie siostry, po latach rozłąki, próbują zrozumieć się i pokochać - ilustracja porzekadła, że fortuna kołem się toczy, i pochwała rodzinnych więzi.
Claire i Meghann miały trudne dzieciństwo. Ich drogi rozeszły się, losy potoczyły inaczej. Po dwudziestu latach Claire zapr...asza Meghann na swój ślub. Obie będą musiały stawić czoło bolesnym wspomnieniom i - przyszłości, bo na szczęśliwą Claire spada śmiertelna choroba, a skostniała uczuciowo Meghann poznaje pewnego mężczyznę. Odnowiona więź pomoże im w krańcowo różnych momentach życia.
PARANOJA : Młody pracownik wielkiego amerykańskiego koncernu elektronicznego, Adam Cassidy, ulega szantażowi ze strony kierownictwa. Staje się szpiegiem przemysłowym, pogrążając się coraz głębiej w otchłani zbrodniczych intryg. Stawką w tej grze są nie tylko wielkie pieniądze. Jest nią życie. Czy Adam zdoła się wyzwolić z dławiącej go pętli?
ŚLUB: Po prawie trzydziestu latach od chwii ślubu Wilson Lewis, wzięty prawnik, stwierdza, że jego małżeństwo stoi nad przepaścią. Brak w nim dawnego romantyzmu - i to wyłącznie z jego winy. W obawie, że żona może go opuścić, Wilson czyni sobie wyrzuty, iż zanadto poświęcał się pracy, zaniedbując rodzinę. Czy teraz, gdy zbliża się ślub jego córki, potrafi na nowo rozbudzić namiętność, która połączyła go kiedyś z Jane?

Obrazek

Betta

Post » Nie sty 23, 2011 21:26 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

Rybnickie futerka potrzebują bardzo dużego wsparcia na leczenie i dojście do siebie....

Marzenia11

Post » Pon sty 24, 2011 14:43 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

zapraszam ....

Betta

Post » Pon sty 24, 2011 23:58 Re: Książki: kuchenne i inne już od 4 zł - na rybnickie Łysolki

:kotek: :kotek: :kotek:

Betta

[poprzednia][następna]