izydorka - bardzo dziękuję za podsumowania już je wrzucam na pierwszą stronę i zaraz dodam jeszcze kilka ciuszków... Cieszę się, że bazarek tak dobrze idzie będzie więcej pieniążków dla koteczków
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Megana - torebka nr 8 jest z tworzywa sztucznego, poliestru. taki grubszy ortalion, na pewno nieprzemakalna natomiast jej pasek na ramię jest bardziej materialowy.
Kto jeszcze chętny pomóc Tyskim futerkom???
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Pierwsza strona zaaktualizowana Czekamy na kolejnych chętnych pomóc Tyskim mruczkom
Niestety zimno i wiele kotów i innych zwierząt będzie miało ciężko przeżyć zimę , tym bardziej ze ludziska często teraz zamykają piwniczne okienka Kochani czy nie zostaje Wam np suche pieczywo , bo ja oprócz dokarmiania bezdomnych kotów dokarmiam tez wiele ptaków ( nie dawno kupiłam 50 kg pszenicy a już mi się kończy ) Bardzo by się przydała oprócz pieczywa kasza , ryż , płatki ...