PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 25, 2010 11:25 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

mnie się nigdy nie chce gotować... zainwestuję 4 dyszki w te słoności :)

uśmiech Antosia jest w stanie skruszyć każdy lód, normalnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 25, 2010 11:55 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

XAgaX pisze:mnie się nigdy nie chce gotować... zainwestuję 4 dyszki w te słoności :)

uśmiech Antosia jest w stanie skruszyć każdy lód, normalnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No i masz - teraz dobrała się do moich :evil:

45 zł :D
Pako

Post » Czw lis 25, 2010 11:58 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Pako pisze:
XAgaX pisze:mnie się nigdy nie chce gotować... zainwestuję 4 dyszki w te słoności :)

No i masz - teraz dobrała się do moich :evil:

45 zł :D

do czyich, że co, że słucham? :P

48

hyhyhy :twisted:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 25, 2010 12:10 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Warzywka za 50zł :mrgreen:

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Czw lis 25, 2010 13:08 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Bardzo dziekuję w imieniu Antosia :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lis 25, 2010 15:09 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

mam pytanie ,zainteresowałam tą akcją koleżankę ,chciała by coś kupić i tym sposobem wspomóc ślicznego Antosia za którego oczywiście :ok: i tu pytanie czy 2 słoiczki -35 zeta? ,a koszt wysyłki?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lis 25, 2010 15:20 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

dorcia44 pisze:mam pytanie ,zainteresowałam tą akcją koleżankę ,chciała by coś kupić i tym sposobem wspomóc ślicznego Antosia za którego oczywiście :ok: i tu pytanie czy 2 słoiczki -35 zeta? ,a koszt wysyłki?

Chyba nie do końca rozumie pytanie 8) ale moze odpowiem tak :arrow: Zestaw Nr 1 (warzywny) zawiera 11 słoiczków w tej chwili jest licytowany za 50 zł , Zestaw Nr 2 (owocowy) zawiera 14 słoiczków + 2 butelki i w tej chwili jest licytowany za 75 zł :ok: 35 zł to była cena wyjściowa dla kazdego zestawu, więc jesli koleżanka chciałaby , któryś zestaw licytować, misi przebic ostatnią licytowana cene. Oczywiście serdecznie zapraszam Kolezanke do licytacji :D

Iweta

Post » Czw lis 25, 2010 15:45 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

rozumiem :oops:

zaraz przekaże .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lis 25, 2010 20:31 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Ktos jeszcze chetny :wink:

Iweta

Post » Czw lis 25, 2010 21:20 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Iweta pisze:Ktos jeszcze chetny :wink:

No to pieknie wyglądający i pewnei smakujący zestaw warzywny za 55zł :D
No a mały śliczny :1luvu: i usmiech rozbrajający :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lis 25, 2010 21:54 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

terenia1 pisze:

Witam :) Z przyjemnością oba zestawy pyszności licytuję za + 10 zł w stosunku do cen dotychczas oferowanych.
Poprzedni bazarek mi przepadł bo zaginął mój ukochany kotek i wszystkiego mi się odechciało , na szczęście kiciusia się odnalazła , więc tym razem powalczę z innymi łakomczuchami , a cel jest piękny więc z zapałem przystępuję do boju

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw lis 25, 2010 22:19 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

No Gosia Ty jesteś niemożliwa 8O

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lis 25, 2010 23:07 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

gosiakot pisze:
terenia1 pisze:

Witam :) Z przyjemnością oba zestawy pyszności licytuję za + 10 zł w stosunku do cen dotychczas oferowanych.
Poprzedni bazarek mi przepadł bo zaginął mój ukochany kotek i wszystkiego mi się odechciało , na szczęście kiciusia się odnalazła , więc tym razem powalczę z innymi łakomczuchami , a cel jest piękny więc z zapałem przystępuję do boju

Dzięki Dobre Kobiety :wink:

Iweta

Post » Czw lis 25, 2010 23:17 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Ja tym razem pasuję.

Zachęcam jednak BARDZO BARDZO do licytowania. Przetwory Iwety są przepyszne.
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lis 26, 2010 7:30 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- tym razem dla ANTOSIA synka Aglo

Petka-P1 pisze:Ja tym razem pasuję.

Zachęcam jednak BARDZO BARDZO do licytowania. Przetwory Iwety są przepyszne.
:ok: :ok: :ok:

Dziękuje Kasiu :1luvu:

Iweta

[poprzednia][następna]