Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 17:46 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

Tak nieśmiało napiszę, że w Turcji byłam dwa razy. Wysłałam sporo pocztówek. ŻADNA nie doszła :roll: Od moich znajomych też nie doszły pocztówki. To nie może być przypadek.
Nie wierzę w pocztę turecką :oops: :oops: :oops:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Wto paź 26, 2010 20:07 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

Ojej :( Muszę zapytać znajomych, którzy tam byli, czy ich pocztówki doszły :(

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Wto paź 26, 2010 21:26 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

Moja współlokatorka mówi, że dostała kiedyś pocztówkę z Turcji. Zatem jest szansa, że dojdą :) Ewentualnie, jeśli ktoś nie chce ryzykować, to mogę przywieźć pocztówki ze Stambułu i wysłać je z Polski, ale to chyba nie to samo :oops: Ze swojej strony mogę tylko zagwarantować, że wyślę pocztówki. Za turecką pocztę niestety nie mogę niczego obiecać :oops: :(

grzanka.ch

Post » Śro paź 27, 2010 11:22 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

A ja tam wierzę w kocie mruczanki sprowadzające dobrą energię:) I pewnie i tym razem zadziałają. Pocztówki dojdą, dojdą, dojdą, dojdą... mrrrr... mrrrr... mrrrr... ;)

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Śro paź 27, 2010 11:25 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

ja byłam trzy razy, wysyłałam pocztówki i zawsze doszły, tylko szły po 2 tygodnie!
wierzę, że się uda!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 27, 2010 12:17 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

Jose Arcadio Buendia pisze:A ja tam wierzę w kocie mruczanki sprowadzające dobrą energię:) I pewnie i tym razem zadziałają. Pocztówki dojdą, dojdą, dojdą, dojdą... mrrrr... mrrrr... mrrrr... ;)
dagmara-olga pisze:ja byłam trzy razy, wysyłałam pocztówki i zawsze doszły, tylko szły po 2 tygodnie!
wierzę, że się uda!

Teraz ja też wierzę, że się uda :) Dziękuję za mruczanki i słowa otuchy ;)
Kto jeszcze chce zaryzykować i zamówić pocztóweczkę? :kotek:

grzanka.ch

Post » Śro paź 27, 2010 21:03 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

Maybexx ! Jestem od 25 lat w zawodzie orientalisty, dostaję z Turcji listy i paczki z książkami, i w ciągu tego ćwierćwiecza zdarzylo mi się RAZ, że nie dotarła do mnie paczka z książkami. A tak ogólnie, to wydaje mi się, że Poczta Polska ma gorsze wyniki... Więc może nie będzie tak źle! Nie zakładajmy z góry, że będzie źle. Inna sprawa, że poczta z Turcji strasznie długo idzie...

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Śro paź 27, 2010 21:07 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

Czyli pocztówki dojdą, trzeba być dobrej myśli! :D

grzanka.ch

Post » Śro paź 27, 2010 22:08 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

mavi pisze:Maybexx ! Jestem od 25 lat w zawodzie orientalisty, dostaję z Turcji listy i paczki z książkami, i w ciągu tego ćwierćwiecza zdarzylo mi się RAZ, że nie dotarła do mnie paczka z książkami. A tak ogólnie, to wydaje mi się, że Poczta Polska ma gorsze wyniki... Więc może nie będzie tak źle! Nie zakładajmy z góry, że będzie źle. Inna sprawa, że poczta z Turcji strasznie długo idzie...

Nie zakładam, że będzie źle :D
Tylko nie chcę, by ktoś miał nieuzasadniony żal.
Bo z pocztą turecką jest jak z ruletką.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Śro paź 27, 2010 22:19 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

MaybeXX pisze:z pocztą turecką jest jak z ruletką

to piszemy my użytkownicy poczty polskiej, ku pokrzepieniu serc, howgh

kartki z Turcji dochodzą a długo oczekiwana niespodzianka jest o tyle bardziej smakowita
jak zawsze przy wysyłaniu z zagranicy należy dołożyć należytej staranności w wyraźnym napisaniu adresu POLAND

bardzo fajny pomysł, Istambuł przepiękny, zazdroszczę podróży

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Czw paź 28, 2010 8:58 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

Do moich znajomych jak na razie dochodziły wszystkie pocztówki, które wysyłałam z zagranicznych wyjazdów. Ale w Turcji to pierwszy raz, dlatego wypowiedź MaybeXX mnie tak wystraszyła :) Mam jednak nadzieję, że pocztówki dotrą bez problemu.

No i oczywiście nadal zachęcam! Już jutro koniec akcji i dobrze by było jeszcze trochę chętnych uzbierać :D :ok:

grzanka.ch

Post » Czw paź 28, 2010 19:44 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

Mamy tutaj 5 pocztówek + 2 zamówione na Facebooku. Może by nam się udało uzbierać 10? :)
Komu pocztówkę? :)

grzanka.ch

Post » Czw paź 28, 2010 20:46 Re: Akcja "Pocztówka z Tucji" na sterylizację bezdomnych kotów

Jest już trzecia pocztówka na FB :D
Ktoś jeszcze? :kotek:

grzanka.ch

[poprzednia][następna]