Ines, na nasze fundacyjne tylko z dopiskiem koty "Kraków-kalendarz"
Kasia się pojawi to odnotuje
Moderator: Moderatorzy
marivel pisze:jeszcze mam zamówienie na 2. czyli razem 3 - odbiór w Krakowie
Ines_Chorzow pisze:no to 2 poproszę
Wpłacić na konto fundacyjne, czy jest jakieś specjalne?
katgral pisze:marivel pisze:jeszcze mam zamówienie na 2. czyli razem 3 - odbiór w Krakowie
Dziękujemy bardzo
Wpłata bezpośrednio na konto AFN, odbiór możliwy u Tweety lub u mnie. Jeśli u mnie to w grę wchodzą Bronowice, Prądnik Biały, Galeria Krakowska.
W jakiej części Krakowa będziesz??
marivel pisze:katgral pisze:marivel pisze:jeszcze mam zamówienie na 2. czyli razem 3 - odbiór w Krakowie
Dziękujemy bardzo
Wpłata bezpośrednio na konto AFN, odbiór możliwy u Tweety lub u mnie. Jeśli u mnie to w grę wchodzą Bronowice, Prądnik Biały, Galeria Krakowska.
W jakiej części Krakowa będziesz??
na grzegórzkach, na pewno będę w Galerii Krakowskiej, więc jak dla mnie to dobre miejsce.
Tweety pisze:jeden kalendarz to na ten moment ok 15 puszek karmy na promocji czyli dwa i pól dnia jedzenia tylko dla kotów w naszej kociarni
Kasia D. pisze:Tweety pisze:jeden kalendarz to na ten moment ok 15 puszek karmy na promocji czyli dwa i pól dnia jedzenia tylko dla kotów w naszej kociarni
To ile tam macie tych kotów?
5 puszek na 1 dzień to BARDZO mało...
U mnie, przy 19-tu kotach (w kociarni!) idzie dziennie 2kg suchego i 10-12 puszek. A i tak wystarcza tylko-tylko i następnego dnia rano wszytsko wyjedzone i wylizane.
fajnytyglys pisze:Ja bardzo poproszę o jeden!Tylko powiedzcie gdzie znaleźć numer konta?
mori pisze:Czy jest możliwość zarezerwowania sobie kalendarza do końca listopada?
Całkowicie spłukałam się na leczenie kotki, a wypłata za dwa tygodnie.
Jestem nowa na miau, ale kalendarz parę lat temu kupowałam na dogo.
Wiem, że nie jest łatwo uwierzyć komuś, kto pojawia się znienacka, a przecież liczy się tu dobro zwierząt.
Dlatego, jeżeli nie będzie takiej możliwości, to zrozumiem- ważne, że uda się pomóc.
Jednak będę bardzo wdzięczna za ten jeden kalendarz, który na mnie poczeka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości