Moderator: Moderatorzy
ALICJA Borgelt pisze::D
to ja poproszę 3, 9, 10, 17
Iweta pisze:ALICJA Borgelt pisze::D
Alicja, Ty to od razu z grubej ruryDzieki wielkie, Ty zawsze ratujesz te bazarki Izy
Podeslij mi adres do wysyłki
ALICJA Borgelt pisze::D
Izuniu dopakujesz do mojej paczki,ale już nie musisz jej ważyć, mam zapas do 25 kg
ann0106 pisze:Mogę coś więcej o tej dotleniającej kuracjiDo wszystkich rodzajów ? Jest na tym po naszemu napisane
ann0106 pisze:Mogę coś więcej o tej dotleniającej kuracjiDo wszystkich rodzajów ? Jest na tym po naszemu napisane
Iweta pisze:ann0106 pisze:Mogę coś więcej o tej dotleniającej kuracjiDo wszystkich rodzajów ? Jest na tym po naszemu napisane
Tyle udało mi sie znaleźć na temat tego produktu:
Zwalcza 5 objawów niezdrowej skóry głowy:
- łupież
- suchość i łuszczenie się
- nadmierne przetłuszczanie się
- swędzenie
- zablokowane mieszki włosowe
Jak stosować?
Przed użyciem wstrząsnąć. Dokładnie wytrzeć ręcznikiem umyte włosy. Podzielić włosy na pasemka, nałożyć piankę i wmasować w skórę głowy. Nie spłukiwać.
ann0106 pisze:Iweta pisze:ann0106 pisze:Mogę coś więcej o tej dotleniającej kuracjiDo wszystkich rodzajów ? Jest na tym po naszemu napisane
Tyle udało mi sie znaleźć na temat tego produktu:
Zwalcza 5 objawów niezdrowej skóry głowy:
- łupież
- suchość i łuszczenie się
- nadmierne przetłuszczanie się
- swędzenie
- zablokowane mieszki włosowe
Jak stosować?
Przed użyciem wstrząsnąć. Dokładnie wytrzeć ręcznikiem umyte włosy. Podzielić włosy na pasemka, nałożyć piankę i wmasować w skórę głowy. Nie spłukiwać.
to ja takie poproszęi konto na pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości