psotek pisze:Witam,
wpadłem, żeby zajrzeć jak tam licytacja przebiega.

Moderator: Moderatorzy
psotek pisze:Witam,
wpadłem, żeby zajrzeć jak tam licytacja przebiega.
mar9 pisze:tygryska i karuzelę poproszę
elu pisze:mar9 pisze:tygryska i karuzelę poproszę
Dziękuję!
mar9 pisze:elu pisze:mar9 pisze:tygryska i karuzelę poproszę
Dziękuję!
muszę zadbać, coby moje futra się nie nudziły
mar9 pisze:przelew za tygryska i karuzelę zrobiłam 20-go
elu pisze:mar9 pisze:przelew za tygryska i karuzelę zrobiłam 20-go
Tak, tak, przelew doszedł. Przepraszam za zwłokę, ale czekałam z wysyłką na wszystkie przelewy, żeby hurtem pójść na pocztę, ale od jednej osoby jeszcze nie mam przelewu, więc nie będę już czekać i dziś po pracy lecę wysłać paczki do tych, od których przelewy dotarły. Wczoraj wszystko popakowałam
Zrobię też dziś przelew Budryskowi z tego co doszło. Rozliczenie będzie w 2 poście.
mar9 pisze:elu pisze:mar9 pisze:przelew za tygryska i karuzelę zrobiłam 20-go
Tak, tak, przelew doszedł. Przepraszam za zwłokę, ale czekałam z wysyłką na wszystkie przelewy, żeby hurtem pójść na pocztę, ale od jednej osoby jeszcze nie mam przelewu, więc nie będę już czekać i dziś po pracy lecę wysłać paczki do tych, od których przelewy dotarły. Wczoraj wszystko popakowałam
Zrobię też dziś przelew Budryskowi z tego co doszło. Rozliczenie będzie w 2 poście.
ależ ja nie chciałam Cię ponaglać, sorry, jeśli tak to odebrałaś, nie było to moim zamiarem![]()
wyślesz wtedy, gdy znajdziesz czas, nie pali się, luzik
elu pisze:mar9 pisze:elu pisze:Tak, tak, przelew doszedł. Przepraszam za zwłokę, ale czekałam z wysyłką na wszystkie przelewy, żeby hurtem pójść na pocztę, ale od jednej osoby jeszcze nie mam przelewu, więc nie będę już czekać i dziś po pracy lecę wysłać paczki do tych, od których przelewy dotarły. Wczoraj wszystko popakowałam
ależ ja nie chciałam Cię ponaglać, sorry, jeśli tak to odebrałaś, nie było to moim zamiarem![]()
wyślesz wtedy, gdy znajdziesz czas, nie pali się, luzik
Ja i tak miałam napisać wyjaśnienie i info, że dziś wysyłam, ale mnie uprzedziłaśWiem, że takie czekanie bez info jest denerwujące, więc już nie chciałam dłużej czekać i dziś to załatwić
Właśnie poszedł przelew dla Budryska, a rozliczenie w 2 poście zrobione
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości