Moderator: Moderatorzy
PearlRain pisze:krynia08 pisze:
cholerka jedna...no,no
ale i takiego wciecia zazdroszczę....
no ja z przodu deska,z tyłu deska, ale wcięcie osy mom![]()
a ciuszki pikne ale nie dla babki 100 letniej
Rudaa pisze:Ja się już pogubiłam co jest zarezerwowane, kupione itd.Jak da radę to chcę haleczkę... daję za nią dwie dyszki
jessi74 pisze:to ja już szykuję gratisy, dla tych co hurtowo kupują i dla tych co ceny windują![]()
![]()
Rudaa pisze:jessi74 pisze:to ja już szykuję gratisy, dla tych co hurtowo kupują i dla tych co ceny windują![]()
![]()
Po tymczasie gratis do każdej takiej zakupionej sztuki odzieży![]()
![]()
passa pisze:A sweterek 23 w jakim rozmiarze? Przydałaby się fotka na modelu...miałabym lepsze wyobrażenie.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Rudaa pisze:Ja się już pogubiłam co jest zarezerwowane, kupione itd.Jak da radę to chcę haleczkę... daję za nią dwie dyszki
to bierz...
Mówie tak...ja biore wszelkie 36 ..bo nadal Natalko sie nie otwieraja..teraz po drugim e-mailu mam sam rekaw![]()
jA BIORE ZA OFERTE 10 ZŁ....JESLI KTOS DAJE 20...JEST JEGO...cÓRKA PRZEZYJE, CHYBA,ZE PRZELICYTUJE, ALE TO JUZ NIE MOJA SPRAWA...TO Z JEJ KIESZONKOWYCH "FATAŁASZKI'...TYLKO Z MOJEGO NICKA PISZEMY
SORKA ZA cAPS lOCKA, ALE JUZ NIE POPRAWIAM, BO NIE WIEM , CZY DOJDZIE
BOZENAZWISNIEWA pisze:10, 19, 24 bierzemy na pewno.......dorzuce grosik jak cos .....,zeby turkawke przelicytowac....Po 10-tym płatne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości