Moderator: Moderatorzy
maskota pisze:Opiekunka kotów z bramy na Zamkowej wzięła dziś do domu maleńką trikolorkę.
Zostałam poinformowana przez telefon o ciężkim stanie kotki i poprosiłam Opiekunkę, żeby pojechała z nią do naszej zaprzyjaźnionej lecznicy.
Mimo rosnącego długu, kotka jest ratowana i leczona na nasz koszt. Dostała antybiotyki i została odrobaczona.
Niestety nie wiadomo na razie, czy z tego wyjdzie...
maskota pisze:maskota pisze:Opiekunka kotów z bramy na Zamkowej wzięła dziś do domu maleńką trikolorkę.
Zostałam poinformowana przez telefon o ciężkim stanie kotki i poprosiłam Opiekunkę, żeby pojechała z nią do naszej zaprzyjaźnionej lecznicy.
Mimo rosnącego długu, kotka jest ratowana i leczona na nasz koszt. Dostała antybiotyki i została odrobaczona.
Niestety nie wiadomo na razie, czy z tego wyjdzie...
kotka nie przeżyła:-(
zuzzik pisze::1luvu: znalazłam
taizu pisze:Piękne maluchy... Urzędując na miau mam wizję swiata zalewanego kociętami w różnym wieku i stanie zdrowia
maskota pisze:zuzzik pisze::1luvu: znalazłam
zuzzik ślicznie dziekuję![]()
![]()
![]()
zeby tylko jeszcze troche wytrzymać, później się powinno już ruszyć
zuzzik pisze:maskota pisze:zuzzik pisze::1luvu: znalazłam
zuzzik ślicznie dziekuję![]()
![]()
![]()
zeby tylko jeszcze troche wytrzymać, później się powinno już ruszyć
po pierwszym
maskota pisze:Cioteczki,
dostane trochę darów dla kotków od znajomej Kasi, ale ona może je tylko dowieźć do Szczecina.
Bedzie w sobote i niedziele. Tak na cito nie jestem w stanie znaleźć transportu do nas.
Może któraś z Cioteczek ma znajomych w Szczecinie, którzy mogliby dla nas przetrzymać te dary?
To ok. 6 kartonów.
kasiek252 pisze:poproszę przypinkę nr 21,23 i dwie torby![]()
magnesy są świetne-przykleiłam na lodówkę i otwieracz zawsze jest pod ręką.
TŻ baaaardzo zadowolony![]()
fajny gadżet na prezenty
edka11 pisze:kasiek252 pisze:poproszę przypinkę nr 21,23 i dwie torby![]()
magnesy są świetne-przykleiłam na lodówkę i otwieracz zawsze jest pod ręką.
TŻ baaaardzo zadowolony![]()
fajny gadżet na prezenty
Ale ja jestem ślepa. Nie zauważyłam tego otwieracza po drugiej stronie magnesu![]()
Rzeczywiście fajny gadżet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości