KONIEC !!!! Do zamknięcia !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw sie 12, 2010 21:18 Re: Parapetniki NA DŁUG W LECZNICY i leczenie tymczasów PILNE!!!

zapomniałam dopisać, że koszty dostawy biorę na siebie :)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Czw sie 12, 2010 21:48 Re: Parapetniki NA DŁUG W LECZNICY i leczenie tymczasów PILNE!!!

-kropeczka- pisze:Witam :)

A jest możliwe aby uszyć inne na wymiar?
Potrzebne są dwa: pierwszy 28x60 i 28x40?
Jeżeli tak to jakie są kolory do wyboru?

Pozdrawiam

Są możliwe wymiary na życzenie...
A jakie kolory by ci pasowały - mam trochę zapasu materiałów więc coś dobierzemy.

krakusik8

Od: Nie mar 29, 2009 23:01

Post » Czw sie 12, 2010 21:56 Re: Parapetniki NA DŁUG W LECZNICY i leczenie tymczasów PILNE!!!

Szary, beż, bordo, czarny, czekoladowy, nie musi być jednolity. Jeżeli nie masz takich, to coś się wyduma :)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Pt sie 13, 2010 9:13 Re: Parapetniki NA DŁUG W LECZNICY i leczenie tymczasów PILNE!!!

Odebrałam parapetnik. Leży dumnie na standardowym legowisku Kudłatej czyli na telewizorze - trzeba nazwę zmienić :wink: . Idealnie pasuje. To durne kudłate nawet w upały śpi na telewizorze.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Pt sie 13, 2010 20:38 Re: Parapetniki NA DŁUG W LECZNICY i leczenie tymczasów PILNE!!!

Sylwka pisze:Odebrałam parapetnik. Leży dumnie na standardowym legowisku Kudłatej czyli na telewizorze - trzeba nazwę zmienić :wink: . Idealnie pasuje. To durne kudłate nawet w upały śpi na telewizorze.

Cieszę się, że dotarł i jest ok. Ale nazwy nie zmieniamy :lol: bo wymyślacie tak dziwne miejsca na te parapetniki że nie zdążyłabym wymyślać nazw. A telewizor to jeszcze nie takie ekstremalne miejsce, bo ........

mahob pisze:U mnie parapetnik ostatecznie znalazł swoje miejsce na....akwarium :mrgreen:
Bo taki ładny jest, że szkoda mi go było za firankę chować :wink:
Koty kolejno na nim przysypiają - ciekawa jestem, czy robią jakieś zapisy czy stosują zasadę - kto szybszy ten lepszy :wink:

krakusik8

Od: Nie mar 29, 2009 23:01

[poprzednia]