Wieczorem koniec bazarku-ciuchy-na koty! Filuś poleca s.3 :D

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 1:52 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

nr 4 i 6 poproszę w opcji Kup Teraz :) a w orsaya nie wejdę, buuuuu :(

przypominam na wszelki wypadek, że można kastrować także kotki w ciąży, więc aż tak bardzo się nie spieszy, tym niemniej trzeba działać szybko...

i zapraszam do Kasy Kastracyjnej- po spłaceniu długu będzie można uzyskać dofinansowanie :) warto sprawdzać, czy coś się ruszyło :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lip 12, 2010 8:48 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

Brawo XAgaX :1luvu: dziękujemy :1luvu:
I hopamy - do góry

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lip 12, 2010 11:09 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

pucka69 pisze:A ta nr 1 to z czego jest? A rozmiar ma napisany? A ta malinowa? Jaki rozmiar ma na metce? Ma jakiś?

Nr 1 - niestety nie ma już metki. Kiedyś była sukienką kupioną w Indiaszopie, a mój zdolny Mamik przerobił na tunikę, ale przyznam szczerze, że jako kieckę założyłam dwa razy, jako tunikę raz - bo kupiłam pod wpływem impulsu i już się nie mieszczę :mrgreen: Materiał to coś sztucznego, bardzo leciutkie, delikatne. Pod spodem ma żółtą podszewkę, taką siateczkową, bardzo cienką i delikatną. Mogę dokonać niezobowiązujących pomiarów w każdym kierunku, jeśli chcesz :)

Malinówka - rozmiar z metki, przepisuję wsjo: EUR 38; GB 12; US 8. Ale na moje oko to jest takie większe niż zwykle 38 :)

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Pon lip 12, 2010 11:18 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

XAgaX pisze:nr 4 i 6 poproszę w opcji Kup Teraz :) a w orsaya nie wejdę, buuuuu :(
przypominam na wszelki wypadek, że można kastrować także kotki w ciąży, więc aż tak bardzo się nie spieszy, tym niemniej trzeba działać szybko...
i zapraszam do Kasy Kastracyjnej- po spłaceniu długu będzie można uzyskać dofinansowanie :) warto sprawdzać, czy coś się ruszyło :ok:

XAgaX - mega, mega dzięki!!!!! :D
Zaraz Ci wysyłam PW z numerem konta i proszę o adres, postaram się jakoś tak to pozwijać, żeby przesyłka wyszła jak najtaniej (ale ta kurtka trochę waży...). :D

daggie

Post » Pon lip 12, 2010 21:47 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

a podniosę!
upał na dworze, wybierajcie sobie przyodziewek :D

a może ktoś mądry wie, ile kosztuje przesyłka paczki - waga mniej niż kg, mniejsze pudełko po butach, ale poleconej, a nie takiej zwykłej? bo chyba nie jestem w stanie podołać obsłudze cennika na stronie poczty i już nie wiem, w co kliknąć..

daggie

Post » Wto lip 13, 2010 15:30 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

do góry, proszę wybierać :)

daggie

Post » Wto lip 13, 2010 17:04 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

Do XAgaX - wysłałam Ci prv, ale ciągle mam w wysłanych, może masz zapełnioną skrzynkę?

daggie

Post » Wto lip 13, 2010 17:56 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

czerwona bluzeczka za 13zł

duszki

Od: Nie maja 03, 2009 13:35

Post » Wto lip 13, 2010 21:34 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

duszki pisze:czerwona bluzeczka za 13zł

Duszki, ona jest taka malinowa bardziej, to nie taki czerwony-czerwony :)

To Cię dopiszę, a jak zdecydowanie nie chcesz malinowej, to daj znać :)

daggie

Post » Wto lip 13, 2010 21:48 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

daggie pisze:Do XAgaX - wysłałam Ci prv, ale ciągle mam w wysłanych, może masz zapełnioną skrzynkę?

dopóki nie otworzę wiadomości- będziesz ją miała w "do wysłania" (już przeczytałam i odpowiedziałam, więc powinnaś mieć w wysłanych). Skrzynkę czyszczę regularnie, bo jest dość oblegana ;)

i tu napiszę jeszcze raz, bo przyda się wszystkim- przedmioty o wadze do 2 kg i rozsądnych gabarytach można wysyłać listem poleconym, praktycznie zawsze wychodzi taniej niż paczka :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lip 13, 2010 21:59 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

XAgaX pisze:i tu napiszę jeszcze raz, bo przyda się wszystkim- przedmioty o wadze do 2 kg i rozsądnych gabarytach można wysyłać listem poleconym, praktycznie zawsze wychodzi taniej niż paczka :)

no proszę, zawsze się człowiek dowie czegoś nowego :D
to będę kombinować z gazetą :P

daggie

Post » Czw lip 15, 2010 21:02 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

Ludzie ludzie ludzie!
Kupujta na bazarze!
Dochód na sierściuchy, noo!

daggie

Post » Czw lip 15, 2010 21:05 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

podniosę na wieczór, no, może ktoś ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lip 15, 2010 21:10 Re: Ciuchy-romantyczne,zwiewne,kwiatowe i nie tylko-na sterylki.

jasdor pisze:podniosę na wieczór, no, może ktoś ?

aleśmy się zgrały czasowo :D 3 minuty :D

daggie

[poprzednia][następna]