Moderator: Moderatorzy
honda11 pisze:nr 4 za wywoławczą
Prążek pisze:... mam trudną sytuację, nie lubię się tłumaczyć lub prosić ale muszę, bo sama lubię wiedzieć dlaczego mam komuś pomóc...
najbardziej satysfakcjonowałoby mnie wsparcie w postaci zakupu tego co wystawiam na bazarku...
niestety w przyszłym tyg. opuszczę na jakiś czas forum,
kociaki mają mniej więcej zapewnioną opiekę ale nie wiem czy osoby które zostawiały swoje kociaki pod cudzą opieką, wiedzą, że karmy idzie dużo więcej, bo dawana od serca i potem także wyrzucona jak nie zjedzona tak samo z czyszczeniem kuwet, żwirku pójdzie więcej...
ale nie mam wyjścia w żadną stronę, straszne to dla mnie, bo to totalne uzależnienie..
mam nadzieję, że wszyscy będą w komplecie...
nie liczę na cud znalezienia domów tymczasowych...
żeby było weselej, moi rezydenci seniorka Pyza jest bardzo chora, ma nowotwór, teraz ma jakiś stan zapalny niby kk ale kuracja trwa już miesuiąc, zmieniamy ciągle antybiotyki...
Dyzio ma autoimunoagresję, w pochewkach pazurków ciągły stan zapalny, leczenie nie ma końca, teraz ma dostać autoszczepionkę, może to pomoże, bo ciężko mu się chodzi, pazurki liże do krwi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości