wrzuciałm już zaległe zdjęcia ubrań i rameczki z aniołkami (jest taka urocza!) oraz sukienki z Orsay'a prezentowaną na "modelce" (zupełnie inaczej to wtedy się prezentuje i sukienka i osoba )
modelka całe dumne 160 cm cóż ja mogę o sukience powiedzieć na jej widok odjęło mi rozum elegancka, nadaje się na wyjścia i na co dzień można w niej latać ubóstwiam w niej marszczenia i ten paseczek powiewający z tyłu jak ogonek (tylko lepiej pamiętać że to orsayowska xs-ka, czyli trzeba być malutkim )
w razie potrzeby każde ubranie mogę zmierzyć wzdłuż i w szerz
slapcio pisze:a gdzie w Wawce mieszkasz? moze byłaby sznasa przymierzyć? bo przyznam że 60 zyli to teraz dla mnie zbyt duza kasa na kupowanie w ciemno
Mokotów Dolny (okolice Sobieskiego) i jak najbardziej zapraszam do przymiarki a nawet możemy sie gdzieś umówić, jeśli znajdziesz "na mieście" przymierzalnię
na obrazku miara strategicznych miejsc (dla mnie do przerobienia byłyby ramiączka, o jakieś 3 cm za długie, gdyby nie to, myślę że marszczenie na biuście sprytnie ukryłoby pewne braki i m. in dlatego ją kupiłam )