KONFITURY- dla ŚLEPACZKÓW- KONIEC :))

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw lut 18, 2010 23:41 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

I znowu kuszą :)
MIKUŚ

Post » Pt lut 19, 2010 10:22 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

Jak kuszą to muszą być na 1 :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lut 19, 2010 10:28 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

Dorota Wojciechowska pisze:Jak kuszą to muszą być na 1 :D

bo są , ja jeszcze rozkoszuje sie konfiturami (onegdaj wygranymi na bazarku) z całymi wisienkami :spin2:
a juz , jak ten Dyzio na łące, w marzeniach snuje sie zurawinka :mrgreen:
Iweta, coś mi mówi,że na drugiej pólce po lewej jeszcze sie jakiś słoiczek ostał, taki samotny, nie pozwólmy mu tak w kaciku stac, co? :wink: Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lut 19, 2010 11:47 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

Podrzucam smakowity bazarek :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lut 19, 2010 16:12 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

alessandra pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Jak kuszą to muszą być na 1 :D

bo są , ja jeszcze rozkoszuje sie konfiturami (onegdaj wygranymi na bazarku) z całymi wisienkami :spin2:
a juz , jak ten Dyzio na łące, w marzeniach snuje sie zurawinka :mrgreen:
Iweta, coś mi mówi,że na drugiej pólce po lewej jeszcze sie jakiś słoiczek ostał, taki samotny, nie pozwólmy mu tak w kaciku stac, co? :wink: Obrazek

Rzeczywiście stoi sobie jakaś taka sirotka i czeka az po niego przyjedziesz :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lut 19, 2010 16:32 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

zatem wielkanocnego zająca poprosze, aby sniegi czym prędzej ruszyły, to wyruszę na ten koniec świata :mrgreen:
bo, nie powiem: daleko, ale ...pięknie :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lut 19, 2010 19:20 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

alessandra pisze:zatem wielkanocnego zająca poprosze, aby sniegi czym prędzej ruszyły, to wyruszę na ten koniec świata :mrgreen:
bo, nie powiem: daleko, ale ...pięknie :ok:

To w końcu żurawiny chcesz, czy zająca ? Zdecyduj sie Olu :wink: :D

Iweta

Post » Sob lut 20, 2010 18:28 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

Komu, komu bo niedługo koniec :wink:

Iweta

Post » Sob lut 20, 2010 22:14 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

Alez mam smaka na te pyszności robione łapkami Iwetki :P
MIKUŚ

Post » Nie lut 21, 2010 12:56 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

hop, hop :wink:
MIKUŚ

Post » Nie lut 21, 2010 20:49 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

hop na pierwsza , moze jeszcze ktos zasili konto ślepaczków , a jak trzeba to dołożę może jakieś dwa trzy słoiczki :wink:

Iweta

Post » Nie lut 21, 2010 22:38 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

Jestem gotowa na dużo dla malin (i kotów) :oops:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lut 22, 2010 7:08 Re: SZLACHETNE ZDROWIE-KONFITURY, jeszcze raz, dla ŚLEPACZKÓW :)

NO TO PONIEDZIAŁKOWE HOP :lol:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]