MariaD pisze: Jeżeli od bazyli maszyna nie wypali mam walizkowa Ericę, normalną, sprawną. Tyle że cieżka, koszty przesyłki byłyby duże.
Erica byłaby the best!!! Pomyślę nad organizacją transportu, może się uda bez pośrednictwa PP. Odezwę się.
MariaD pisze: Jeżeli od bazyli maszyna nie wypali mam walizkowa Ericę, normalną, sprawną. Tyle że cieżka, koszty przesyłki byłyby duże.
iza5 pisze:Poszukuję starych komputerów - mogą być uszkodzone, niesprawne, w połowie połamane lub zabrudzone. Typu: Amiga, Commodore, Spectrum, Atari i inne z lat '80. NIE: PC.
iza5 pisze:Poszukuję starych komputerów - mogą być uszkodzone, niesprawne, w połowie połamane lub zabrudzone. Typu: Amiga, Commodore, Spectrum, Atari i inne z lat '80. NIE: PC.
Oraz płyt winylowych: muzyka alternatywna, klasyczna (trąbka, fortepian, saksofon lata '60 Ameryka), rock, pop, jazz.
hydra_pl pisze:Prosze mi dopisać do poszukiwań:
1. Rachunek prawdopodobieństwa i statystyka matematyczna w zadaniach. Cz. 1 Włodzimierz Krysicki, Jerzy Bartos, Wacław Dyczka, Krystyna Królikowska, Mariusz Wasilewski
2. jw Cz. 2
Są wznowione na PWN ok 60 złotych za komplet, ale może ktoś ma stare wydanie i jeszcze jakiś kot zyska
elzak3 pisze:Za "Perfekcyjna panią domu " wpłaciłam na Szara przystań w Zabrzu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości