Moderator: Moderatorzy
dagmara-olga pisze:oo, to jest kup teraz! dopiero zauważyłam...
to ja te płatki bio prosze ale czekam jeszcze na wymiary ciuchów, może coś dokupię
Tweety pisze:43 proszę, dwa razy
MartynaP pisze:40. Jeansy Chereokee - prawie jak nowe. Rozmiar 8. Cena: 5 zł
prosze o wymiary-pas,biodra,długosc zewnetrzna nogawki
yogusia pisze:proszę o wymiary spodni Carry, pas, biodra i długość nogawki lub informacje o jakim wzroście i wymiarach osoba je nosiła, jeansy Cherokee też mnie interesują, także wymiary poproszę
elzak3 pisze:Czekam na wymiary spodni 20 i 40.
Zainteresowanie nimi spore
xandra pisze:poproszę o numer konta na pw
Akima pisze:yogusia pisze:proszę o wymiary spodni Carry, pas, biodra i długość nogawki lub informacje o jakim wzroście i wymiarach osoba je nosiła, jeansy Cherokee też mnie interesują, także wymiary poproszę
Spodnie Cherokee - rozmiar: Pas 78 cm, biodra 92 cm, długość nogawki zewnętrzna 96 cm. Pierwsza była MartynaP wiec jeśli ona zrezygnuje jesteś druga w kolejce![]()
Spodnie Carry - rozmiar: Pas 72 cm, biodra 90 cm, długość nogawki zewnętrzna: 97 cm. Nosiła je szcupła dziewczyna, stan prawie jak nowe.
yogusia pisze:Akima pisze:yogusia pisze:proszę o wymiary spodni Carry, pas, biodra i długość nogawki lub informacje o jakim wzroście i wymiarach osoba je nosiła, jeansy Cherokee też mnie interesują, także wymiary poproszę
Spodnie Cherokee - rozmiar: Pas 78 cm, biodra 92 cm, długość nogawki zewnętrzna 96 cm. Pierwsza była MartynaP wiec jeśli ona zrezygnuje jesteś druga w kolejce![]()
Spodnie Carry - rozmiar: Pas 72 cm, biodra 90 cm, długość nogawki zewnętrzna: 97 cm. Nosiła je szcupła dziewczyna, stan prawie jak nowe.
a powiedz mi jeszcze proszę ile ma wzrostu ta osoba?
Afatima pisze:nr 34 i numer konta poproszę
Akima pisze:
Prosze bardzo!
Spodnie Cherokee - rozmiar: Pas 78 cm, biodra 92 cm, długość nogawki zewnętrzna 96 cm. Pierwsza była MartynaP wiec jeśli ona zrezygnuje jesteś druga w kolejce
yogusia pisze:Akima pisze:
Prosze bardzo!
Spodnie Cherokee - rozmiar: Pas 78 cm, biodra 92 cm, długość nogawki zewnętrzna 96 cm. Pierwsza była MartynaP wiec jeśli ona zrezygnuje jesteś druga w kolejce
chętnie bym wzięła obie pary spodni, ale rozumiem, że muszę czekać na MartynęP i jej decyzję?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości