mar_tika pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze::twisted: no to ja daje taka propozycje-daje 50zł i zabieram 3 chałwy!dla mojego meza, bo On strasznie chałwiasty jest , a takich jeszcze nie jadł
hEHEH no i chałwy dziewczynom przeszły koło nosa
BOZENAZWISNIEWA pisze:mar_tika pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze::twisted: no to ja daje taka propozycje-daje 50zł i zabieram 3 chałwy!dla mojego meza, bo On strasznie chałwiasty jest , a takich jeszcze nie jadł
hEHEH no i chałwy dziewczynom przeszły koło nosa
chyba moga sie targować?kasa ma isc na "zbozny cel",wiec podbijać tu...
BOZENAZWISNIEWA pisze:Nie dorzucam na razie...
terenia1 pisze:No tak trochę zaniedbałam bazarekjuż wszystko poprawiam gdyby coś było nie tak dajcie znać, Baśka nie ma daktyli z pistacjami
![]()
jeśli chodzi o chałwy to kwotę zaoferowaną przez Bożenę dzielę przez 3 bo mamy 3 sztuki , więc każda chałwa w tej chwili kosztuje 16,66gr i jak na razie jest to najwyższa cena wylicytowana przez Bożeną![]()
Bazarek jeszcze chwilę trwa
BOZENAZWISNIEWA pisze:terenia1 pisze:No tak trochę zaniedbałam bazarekjuż wszystko poprawiam gdyby coś było nie tak dajcie znać, Baśka nie ma daktyli z pistacjami
![]()
jeśli chodzi o chałwy to kwotę zaoferowaną przez Bożenę dzielę przez 3 bo mamy 3 sztuki , więc każda chałwa w tej chwili kosztuje 16,66gr i jak na razie jest to najwyższa cena wylicytowana przez Bożeną![]()
Bazarek jeszcze chwilę trwa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tez tak myslałam,zeby podzielic,juz do 17 zaokraglij, bo głupio, hi,hi
MIKUŚ pisze:No to crazole.............pogubiłam się![]()
Biorę wszystko co zostało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości