Ituś-kup kartki z kotem. SA KALENDARZE INFO str 9

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 22, 2009 11:10 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

Kubek z Itusiem to ja bym też wzięła :)

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

Post » Czw paź 22, 2009 11:14 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

no to teraz przed świętami chyba zamieszanie będzie nie złe , Ituś zawojuje pocztę, wysyłam link z bazarkiem Itusiowym do kogo się da, super, super, super pomysł powtórzę jeszcze raz :1luvu:
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Czw paź 22, 2009 11:39 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

no to może jeszcze Ituś - naklejka na samochód :?:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw paź 22, 2009 11:47 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

Moi kochani

JESTEM W SZOKU :) :) ciesze się że pomysł się spodobał.
Wszystkie Wasze pomysły prezekazuję dalej, wycenimy koszulki, kubki, naklejki i będziemy sprawdzać zainteresowanie :)

Tymczasem w pierwszym poście DODAŁAM obiecane HALLOWENOWE KARTKI (wiem u nas się nie obchodzi, ale Ituś światowym kotem jest no i kolekcja to kolekcja :))

Poniżej aktualna lista zapisów na kartki :)

Obrazek

Myślę że za tydzień będziemy wiedzieć jaką ilość wydrukować na pewno. Postanowiliśmy z Marcinem że wydrukujemy więcej i wątek będzie aktualny aż do świąt jakby ktoś jeszcze chciał domówić :) no a potem pomyslimy nad projektami kartek na inne życiowe okazje, ITUŚ RULES :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw paź 22, 2009 12:29 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

Kubek z Itusiem - super :1luvu:
Ituś urodzinowo - imieninowy by się jeszcze przydał ;-) i można Itusia zrobić, siedzącego w pisance na Wielkanoc ;-)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Czw paź 22, 2009 12:48 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

a ja bym chciała 2 szt nr 5 czy szybka wysyłka wchodz w grę? żebym ja jeszcze zdażyła wysłać?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw paź 22, 2009 14:46 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

Ja bym prosiła obie kartki na Halloween.
Na resztę też jestem chętna,ale trochę później.....
Obrazek

mamakuku

Od: Pon lut 09, 2009 15:15

Post » Czw paź 22, 2009 15:10 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

Muszę przyznać, że wczoraj myślałam właśnie o takich kartkach, że byłyby wspaniałą cegiełką. Nie potrafiłam sobie tylko wyobrazić takiego Itusia, a dziś wchodzę na Koty i JEST :D
Jeśli faktycznie będę mogła wybrać na co pójdzie 8 zł z ceny kartki, to poproszę:
nr 1 - 4 szt.
nr 2 - 1 szt.
nr 4 - 1 szt.
To na początek, pokażę rodzince ;)

Nie wiem jak duży stanowi to problem, ale czy na odwrocie mógłby znaleźć się napis malutkim drukiem, że dochód z kartki przeznaczony na pomoc kotom? Nie wiem, czy wg Was to jest na miejscu, ale moja konserwatywna rodzinka zdziwi się, że w tym roku na kartce nie ma szopki :roll:

Mimo tego, poproszę te 6 sztuk.

P.S. - Kartkami wielkanocnymi i kubkiem z Itusiem też byłabym zainteresowana.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Czw paź 22, 2009 15:21 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

Juz odpowiadam po kolei

KARTKI HALLOWEENOWE - właśnie sprawdzam kiedy najszybciej uda sie je wydrukowac w drukarni, dzisiaj dam wiążącą odpowiedź. problemem jest to że zlecając tylko kilka kartek koszt druku jest bardzo duzy, ale biorę to na siebie bo jak jest zapotrzeboanie to Ituś musi pojechac w świat już na 01 listopada :) Jeśli byłyby gotowe na poniedziałek to w poniedziałek wysłałabym je z Krakowa priorytetem, czy to nie za późno?????

NADRUK NA DRUGIEJ STRONIE: niestety nie jest to możliwe. Tzn jest, ale nawet jedno słowo na drugiej stronie podwaja koszty druku :/ My nie drukujemy tego że tak powiem w domu na drukarce tylko zlecamy do jednej z krakowskich drukarni. a w drukarni niestety są takie a nie inne zasady, ponieważ każde przejechanie papieru przez maszyne kosztuje :( czy brak takiego napisu jest dużym problemem????

Co do tego na co pójdzie każde 8 zł z 10 to tak jak napisałam:

1. albo każdy ustali komu chce wpłacić,
2. albo ja zaproponuję (w zaleźności od ilości zebranych pieniążków) dwa trzy kocie cele i zadecydujemy wspólnie.
3. albo zrobimy mix z 1 i 2 :)

Jak dla mnie nie ważne gdzie te pieniążki pójdą, ważne jest to że pomogą kociakom :)

Co do kubków, naklejek, koszulek postaramy się na przyszły tydzień zrobić:
1. projekt
2. wycenę kosztów zakupu kubków/koszulek i nadruku

i pewnie znowu zrobi się wstepnie proponowaną listę ponieważ takie gadżety trzeba zamawiac od razu w większej ilości a niestety nie stac mnie na opłacenie całości wydruku i zakupu :oops:

PROSZĘ O INFORMACJĘ CZY MAM ZAŁATWIAĆ WYDRUK NA RAZIE ZAMÓWIONYCH KARTEK NA HALLOOWEEN (czy wysyłka ich priorytetem w poniedziałek nie będzie za późno??) oraz CZY MAM UAKTUALNIAĆ LISTĘ O KARTKI JESLI NIE BĘDZIE NAPISU O TYM ŻE PIENIĄŻKI IDĄ NA KOCI CEL??
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Czw paź 22, 2009 15:36 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

Jeśli chodzi mnie to nie spieszy mi się.Kartki kupuję dla siebie,do kolekcji.
Obrazek

mamakuku

Od: Pon lut 09, 2009 15:15

Post » Czw paź 22, 2009 15:38 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

mamakuku pisze:Jeśli chodzi mnie to nie spieszy mi się.Kartki kupuję dla siebie,do kolekcji.

:D:D

nie wierzę, pierwsza kolekcjonerka Itusia :)

Taki malutki i młodziutki a już taki znany i pożądany, będzie miał chłopak życie, oj będzie miał :)
Obrazek

katgral

Post » Czw paź 22, 2009 15:45 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

Tak, ja oczywiście biorę :) Z tym dopiskiem domyślałam się, że to dodatkowa kasa :| Ale dla nas to i tak nieważne.

Ja jestem za opcją nr 1, tzn. że sama wskazuję na którego kota przeznaczone będą pieniądze :oops: Głupio mi, że tak się rządzę.
Obrazek

gaota

Post » Czw paź 22, 2009 15:47 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

gaota pisze:Tak, ja oczywiście biorę :) Z tym dopiskiem domyślałam się, że to dodatkowa kasa :| Ale dla nas to i tak nieważne.

Ja jestem za opcją nr 1, tzn. że sama wskazuję na którego kota przeznaczone będą pieniądze :oops: Głupio mi, że tak się rządzę.

Co Ty w ogóle mówisz!!! Rządzi to ITUŚ To on ustalił zasady, albo ktoś wybiera albo jesli ktoś się zgadza to przekazujemy na wybrany przez Itusia cel.
Koniec kropka z Itusiem się nie dyskutuje, w końcu to jego wizerunek jest wykorzystywany więc ma chłopak prawo ustalać zasady!! :D:D:D
Obrazek

katgral

Post » Czw paź 22, 2009 16:15 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

dobra, już siedzę cicho :wink:
Obrazek

gaota

Post » Czw paź 22, 2009 17:21 Re: Ituś-niezwykły kot pomaga innym kotom. Wejdź!

ja też proszę jeszcze nr 6 :D

Wełna

Od: Pon lip 19, 2004 14:36

[poprzednia][następna]