Juz odpowiadam po kolei
KARTKI HALLOWEENOWE - właśnie sprawdzam kiedy najszybciej uda sie je wydrukowac w drukarni, dzisiaj dam wiążącą odpowiedź. problemem jest to że zlecając tylko kilka kartek koszt druku jest bardzo duzy, ale biorę to na siebie bo jak jest zapotrzeboanie to Ituś musi pojechac w świat już na 01 listopada
Jeśli byłyby gotowe na poniedziałek to w poniedziałek wysłałabym je z Krakowa priorytetem, czy to nie za późno?????NADRUK NA DRUGIEJ STRONIE: niestety nie jest to możliwe. Tzn jest, ale nawet jedno słowo na drugiej stronie podwaja koszty druku :/ My nie drukujemy tego że tak powiem w domu na drukarce tylko zlecamy do jednej z krakowskich drukarni. a w drukarni niestety są takie a nie inne zasady, ponieważ każde przejechanie papieru przez maszyne kosztuje
czy brak takiego napisu jest dużym problemem????
Co do tego na co pójdzie każde 8 zł z 10 to tak jak napisałam:1. albo każdy ustali komu chce wpłacić,
2. albo ja zaproponuję (w zaleźności od ilości zebranych pieniążków) dwa trzy kocie cele i zadecydujemy wspólnie.
3. albo zrobimy mix z 1 i 2

Jak dla mnie nie ważne gdzie te pieniążki pójdą, ważne jest to że pomogą kociakom

Co do kubków, naklejek, koszulek postaramy się na przyszły tydzień zrobić:
1. projekt
2. wycenę kosztów zakupu kubków/koszulek i nadruku
i pewnie znowu zrobi się wstepnie proponowaną listę ponieważ takie gadżety trzeba zamawiac od razu w większej ilości a niestety nie stac mnie na opłacenie całości wydruku i zakupu
PROSZĘ O INFORMACJĘ CZY MAM ZAŁATWIAĆ WYDRUK NA RAZIE ZAMÓWIONYCH KARTEK NA HALLOOWEEN (czy wysyłka ich priorytetem w poniedziałek nie będzie za późno??) oraz CZY MAM UAKTUALNIAĆ LISTĘ O KARTKI JESLI NIE BĘDZIE NAPISU O TYM ŻE PIENIĄŻKI IDĄ NA KOCI CEL??