stópka Kopciuszka pasuje do pantofelka jak trup do trumny Muszę dodać, że nie jest to nabór na projektanta Wilczego Szańca. Stanowisko żadne, płaca żadna, ambitne zajęcie żadne. Najambitniejsza jest procedura.
no i nie wiem, jaki czas, do diaska na zegarze jest 21.12, a na miau znowu nie tak
stópka Kopciuszka pasuje do pantofelka jak trup do trumny Muszę dodać, że nie jest to nabór na projektanta Wilczego Szańca. Stanowisko żadne, płaca żadna, ambitne zajęcie żadne. Najambitniejsza jest procedura.
no cóż, bez premedytacji po prostu wróciłam do domu (ledwo się wyrobiłam) i zostało przecież jeszcze z 15 min. do końca...
Magicmada, mogę zrobić podobne kolczyki, coprawda nie wszytskie dokładnie te same mam elementy, ale coś pomysle, poskładam i wyslę Ci fotkę w celu akceptacji. Poza tym już coś szykuje na kolejny bazarek biżu
bazarek miał trwać do 21.24 tylko teraz tak patrze na czas na forum i na zegarku....i na forum moj ostatni wpis wpisał się pod godziną 0.09 a jest przecież dopiero 23...czyzby na forum nadal panował czas letni... przepraszam za to zamieszanie.
przegapiłam A tak mi się podobały te pierwsze błękitne
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Wielbłądzio pisze:przegapiłam A tak mi się podobały te pierwsze błękitne
poczekaj na kolejny bazarek berni - co odsłona to kolczyki pikniejsze
hehe a jest teraz jakiś mecz w "nogę" w najbliższym czasie? bo to podczas transmisji takie natchnienie mnie naszło obawiam się że chyba wspiełam się na wyżyny mojej kolczykowej tffórczosci