>CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA. WSPOMÓŻ FUNDUSZ PIRATA<KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob paź 24, 2009 10:52 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Akima pisze:
milu pisze:Nie mam przekłutych uszu, ale szybko Święta :twisted: Poproszę 6, 9, 13 w opcji kup teraz, a rozliczenie jutro na Kocimskiej - może być?

Bardzo dziękuję Milu. Nie będzie mnie na spotkaniu, ale zostawię dla ciebie fanty w poniedziałek na kocimskiej, nie mam dyżuru, ale podejde w przerwie.

Aha, a to nie musi być jakoś szybko - to jest na Święta :lol: - może być za tydzień, za dwa... To pieniądze zostawię w środę, dziś na Kocimskiej i tak będzie niewesolo :( może być środa?

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie paź 25, 2009 0:21 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

podrzucam

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie paź 25, 2009 19:15 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Dla mnie numer 16 i 12 poprosze. Bede niedlugo przebijac uszy ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie paź 25, 2009 19:25 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

A ja podrzucam :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie paź 25, 2009 19:29 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

solangelica pisze:Dla mnie numer 16 i 12 poprosze. Bede niedlugo przebijac uszy ;)

Bardzo proszę solangelica. Numer 12 i 16 są Twoje. Zostawię na Kocismkiej w kopercie na stole. Podobnie jak dla Milu. Pieniądze też możesz tak zostawić. Dziękuję! :1luvu:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie paź 25, 2009 21:08 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Akima pisze:
solangelica pisze:Dla mnie numer 16 i 12 poprosze. Bede niedlugo przebijac uszy ;)

Bardzo proszę solangelica. Numer 12 i 16 są Twoje. Zostawię na Kocismkiej w kopercie na stole. Podobnie jak dla Milu. Pieniądze też możesz tak zostawić. Dziękuję! :1luvu:

Pieniadze Ci przeleje na konto w tym tygodniu (dostaje wyplate pod koniec miesiaca)
Chyba ze przyjdzie kasa do wtorku to zostawie na Kocimskiej bo wtedy tam bede :)
...piekna bizuteria! Ludzie kupujcie, Pirat i Shani potrzebuja pomocy - a to takie cudowne koty........

solangelica

Post » Pon paź 26, 2009 8:29 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

solangelica pisze:
Akima pisze:

Pieniadze Ci przeleje na konto w tym tygodniu (dostaje wyplate pod koniec miesiaca)
Chyba ze przyjdzie kasa do wtorku to zostawie na Kocimskiej bo wtedy tam bede :)
...piekna bizuteria! Ludzie kupujcie, Pirat i Shani potrzebuja pomocy - a to takie cudowne koty........

dziękuję Solangelica. Dzisiaj wszystko zostawię dla Ciebie z obu bazarków na Kocimskiej. Jutro możesz sobie odebrać
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon paź 26, 2009 8:30 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

milu pisze:
Akima pisze:
milu pisze:Nie mam przekłutych uszu, ale szybko Święta :twisted: Poproszę 6, 9, 13 w opcji kup teraz, a rozliczenie jutro na Kocimskiej - może być?

Bardzo dziękuję Milu. Nie będzie mnie na spotkaniu, ale zostawię dla ciebie fanty w poniedziałek na kocimskiej, nie mam dyżuru, ale podejde w przerwie.

Aha, a to nie musi być jakoś szybko - to jest na Święta :lol: - może być za tydzień, za dwa... To pieniądze zostawię w środę, dziś na Kocimskiej i tak będzie niewesolo :( może być środa?

oczywiście milu, ze może być środa :-) dzisiaj fanty dostarczę na Kocimską
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon paź 26, 2009 10:47 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

hopla!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto paź 27, 2009 7:41 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

hopsa, jeszcze tyle różności zostało
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto paź 27, 2009 16:13 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

I do góry

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto paź 27, 2009 23:44 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Akimo Droga :)
Po konsultacji z TŻem ;) prosze dla mnie komplet nr 4 NOC KAIRU za 35 zl. :ryk: (hurra!!!! :))
TŻ ma wyplate 10 wiec pieniadze przeleje Ci na konto po 10.11, ok? :-)

I jeszcze poprosze o numer 8 i 19 - za to przeleje Ci razem z naleznoscia za tamte kolczyki ktore odebralam z Kocimskiej jutro (czekam dalej na przelew :evil: )
Razem bedzie 50 zł, tak?

solangelica

Post » Śro paź 28, 2009 7:39 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

solangelica pisze:Akimo Droga :)
Po konsultacji z TŻem ;) prosze dla mnie komplet nr 4 NOC KAIRU za 35 zl. :ryk: (hurra!!!! :))

I jeszcze poprosze o numer 8 i 19 - za to przeleje Ci razem z naleznoscia za tamte kolczyki ktore odebralam z Kocimskiej jutro (czekam dalej na przelew :evil: )
Razem bedzie 50 zł, tak?

Razem będzie 49 zł :-) Oczywiście poczekam na zapłatę za noc kairu do listopada. Dobry wybór, zdjecia nie oddają jak ładnie błyszczą. Dziękuję
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro paź 28, 2009 7:45 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Solangelica zostawię wszystko w piątek na Kocimskiej
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro paź 28, 2009 7:58 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Akima pisze:
solangelica pisze:Akimo Droga :)

Razem bedzie 50 zł, tak?

Razem będzie 49 zł :-) Oczywiście poczekam na zapłatę za noc kairu do listopada. Dobry wybór, zdjecia nie oddają jak ładnie błyszczą. Dziękuję

...specjalnie pokazałam TŻ-owi 8) sam wspominal ostatnio ze przydalaby mi sie jakas bizuteria... no to prosze bardzo 8) :wink: a cel szczytny...

solangelica

[poprzednia][następna]