jola.goc pisze:Wpłynęła jeszcze zapowiedziana wpłata od Mircei: 25 zł za "Koci Bazarek z miau"![]()
Nie wiem, co na to powiedzą inni...
Mircea ma cały bazarek na właśność?

Ciekawe ile będzie kosztował czynsz za wystawienie straganu, tfu, aukcji.

Moderator: Moderatorzy
jola.goc pisze:Wpłynęła jeszcze zapowiedziana wpłata od Mircei: 25 zł za "Koci Bazarek z miau"![]()
varia pisze:jola.goc pisze:Wpłynęła jeszcze zapowiedziana wpłata od Mircei: 25 zł za "Koci Bazarek z miau"![]()
Mircea ma cały bazarek na właśność?![]()
dakota pisze:varia pisze:jola.goc pisze:Wpłynęła jeszcze zapowiedziana wpłata od Mircei: 25 zł za "Koci Bazarek z miau"![]()
Mircea ma cały bazarek na właśność?![]()
ciekawe, ile mircea będzie płacić za rozłożenie się z całym bazarkiem na miau
mircea pisze:W zasadzie, to bojler - droga rzecz, więc ja rezygnuję z wysyłki - Potrunkową cegiełkę można zlicytować ponownie
Przelew pójdzie tym razem terminowo
moś pisze:ja dziś wplace ale z tamtego watku- doloze na cegielke tez- chora jestem, na to samo co Mircea wczesniej, bu
redaf pisze:Kicorek pisze:MariaD nie chce mnie wypuścić ze swoich szponów, do niej się zwróć
dakota, może dam MariiD Panią Babę w zastępstwie za Kicora?
MariaD pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:MariaD nie chce mnie wypuścić ze swoich szponów, do niej się zwróć
Kicorek, Ty się mną nie zasłaniaj. Najpierw broniłaś się rękami i nogami przez licytacją, potem olewałaś przypisane fantowi obowiązki a teraz to Ty moja?![]()
redaf - Babę możesz sobie zatrzymać. Już wole Pluszona.![]()
Niniejszym oficjalnie wystawiam Kicorka na licytację. Bierzcie go, taki bezużyteczny fant (foch)
MariaD pisze:Niniejszym oficjalnie wystawiam Kicorka na licytację. Bierzcie go, taki bezużyteczny fant (foch)
nikagda pisze:MariaD pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:MariaD nie chce mnie wypuścić ze swoich szponów, do niej się zwróć
Kicorek, Ty się mną nie zasłaniaj. Najpierw broniłaś się rękami i nogami przez licytacją, potem olewałaś przypisane fantowi obowiązki a teraz to Ty moja?![]()
Niniejszym oficjalnie wystawiam Kicorka na licytację. Bierzcie go, taki bezużyteczny fant (foch)
Ło matko Kicorek do wzięcia![]()
A ile cena wywoławcza?
dakota pisze:nikagda pisze:MariaD pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:MariaD nie chce mnie wypuścić ze swoich szponów, do niej się zwróć
Ło matko Kicorek do wzięcia![]()
A ile cena wywoławcza?
wywoławcza dowolna![]()
byłoby wielkim świństwem chcieć dużo za Kicora
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości