Moderator: Moderatorzy
Nie łyse! Przynajmniej nie od razuredaf pisze:A u Kicora tez beda niedlugo zywe mikrotki. I łyse
Blusik, czy ty chcesz sobie u mnie pseudohodowle zalozyc?skaskaNH pisze:Blusik pisze:Amidalka pisze:skaskaNH pisze:Tylko jak kupisz, to dojdzie mi kolejny niewolnik do stadaNiedlugo bede miec Was tyle, co kotow
i każdy kot będzie swojego osobistego niewolnika
Skaska już ma problemy z przeliczeniem niewolników i zapomina, że każdego kupowała z przyległościami(dwu i czworonożnymi) np mnie, a u mnie ostatnio się namnożyło ogonów
Blusik pisze:Nie zauważyłaś stada krówek buszującego w trawnikach twoich perskich dywanów?
No że krówek nie zauważyłaś, to mogę jeszcze zrozumieć, bo jakieś takie niewyrośnięte, ale tandemu AA (Antek + Albercik) trudno nie zauważyć
skaskaNH pisze:Blusik pisze:Nie zauważyłaś stada krówek buszującego w trawnikach twoich perskich dywanów?
No że krówek nie zauważyłaś, to mogę jeszcze zrozumieć, bo jakieś takie niewyrośnięte, ale tandemu AA (Antek + Albercik) trudno nie zauważyć
Nie zauwzylamPodobnie jak -na szczescie- nie zauwazylam u siebie perskich dywanow
Chyba ze cos z moja percepcja nie teges?
Kicorek pisze:Nie łyse! Przynajmniej nie od razuredaf pisze:A u Kicora tez beda niedlugo zywe mikrotki. I łyse
Blusik pisze:Kicorek pisze:Nie łyse! Przynajmniej nie od razuredaf pisze:A u Kicora tez beda niedlugo zywe mikrotki. I łyse
To one tak z wiekiem łysieją? Jessssssu może jakieś męskie geny mają, albo nadmiar testosteronu
Kicorek pisze:Nakupowałaś, to się męcz
Kicorek pisze:MariaD nie chce mnie wypuścić ze swoich szponów, do niej się zwróć
skaskaNH pisze:Oj, nie pokrecilas Jolu ani troche, u mnie coraz wieksze stado fantow sie robiJakby ktos byl chetny, to odsprzedam
Na szczytny cel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości