Moderator: Moderatorzy
RatMaga pisze:Błeh, krótkie są.
Oczywiście od sufitu do podłogi, tudzież ziemi miało być.
RatMaga pisze:Fajna... A droga to znaczy?
Z tą zwykłą siecią to mnie zasmuciłaś, bo na nią liczyłam...
Mam w nowym mieszkaniu 3 okna od podłogi do ziemi - i nie wiem co tak dać ze względu na te "bander-zwierze".
basidrak20 pisze:Taka tez fajna... idealna na nauke wspinania dla moich 4 maluchow
Ja tak niesmialo sie tylko zapytam... tak mniej lub wiecej to te moje ozdoby okienne beda?? Nie pospieszam. Wiem czasochlonne a do tego jeszcze milion złotych innych rzeczy jest... robie generalne porzadki ( ktore u mnie trwaja i trwaja c) hcialabym je zakonczyc powieszeniem tych cud.
halinka1403 pisze:basidrak20 pisze:Taka tez fajna... idealna na nauke wspinania dla moich 4 maluchow
Ja tak niesmialo sie tylko zapytam... tak mniej lub wiecej to te moje ozdoby okienne beda?? Nie pospieszam. Wiem czasochlonne a do tego jeszcze milion złotych innych rzeczy jest... robie generalne porzadki ( ktore u mnie trwaja i trwaja c) hcialabym je zakonczyc powieszeniem tych cud.
Chyba mnie telepatycznie wyczułaśWłasnie w sobotę skończyłam,i jutro wyślę.
A maluszki są przecudne![]()
![]()
basidrak20 pisze:halinka1403 pisze:basidrak20 pisze:Taka tez fajna... idealna na nauke wspinania dla moich 4 maluchow
Chyba mnie telepatycznie wyczułaśWłasnie w sobotę skończyłam,i jutro wyślę.
A maluszki są przecudne![]()
![]()
a adres podałam na ściegiennego ??
basidrak20 pisze:Halinko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cudności, dziękuje za pasujące do zasłonki gratisy, jeszcze w sy[oalni powiesze.
Cuda, dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości