Never pisze:ja sie przypomnę z biletem na Simply Red - z chęcią odkupię (DM już mam)
never, jak dopadlas DM?

a bilety na SM juz tez wyprzedane?
Moderator: Moderatorzy
Never pisze:ja sie przypomnę z biletem na Simply Red - z chęcią odkupię (DM już mam)
siliana pisze:Never pisze:ja sie przypomnę z biletem na Simply Red - z chęcią odkupię (DM już mam)
never, jak dopadlas DM?![]()
![]()
![]()
a bilety na SM juz tez wyprzedane?
Boo77 pisze:Poszukuje szkockiego źródełka ciastek maślanych Shortbread firmy Walkers czy innej rodzimej firmy szkockiej.
Legnica pisze:Boo77 pisze:Poszukuje szkockiego źródełka ciastek maślanych Shortbread firmy Walkers czy innej rodzimej firmy szkockiej.
Ciacha pojechały do Boo77,wpłata na DT Legnica.
siliana pisze:245.2 bilety na koncert Depeche Mode - 23.05.2009 Warszawa (poszukują siliana i Narnia) - siliana rezygnuje, bo dostala 2 bilety
Katia80 pisze:Poszukuję dvd z filmem Requiem for a Dream, może być kopia robiona sposobem domowymbyleby wszystko grało. Najchętniej wersja z lektorem, ale to nie jest konieczne...
Myszeńk@ pisze:Do muzyki z "Ptaśka" dorzucam jeszcze poszukiwanie książek Jonathana Carrola - "Zakochany duch" i "Oko dnia"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości