Tak czy owak (a mam nadzieję, że raczej tak

I chóralnie dziękują!!!

To już chyba wszystkie wpłaty z ostatniej i pewnie ostatecznej licytacji. Zatem czas na ponowne podsumowanie.
Poproszę o trochę czasu...

---
Moderator: Moderatorzy
jola.goc pisze:To już chyba wszystkie wpłaty z ostatniej i pewnie ostatecznej licytacji. Zatem czas na ponowne podsumowanie.
skaskaNH pisze:I jeszcze ja, jeszcze ja - jakas niepozbierana jestem ostatnio, a tu Nikagda z motorem i Tz-tem u mnie na stanie, a pieniazki niewyslane
varia pisze:skaskaNH pisze:I jeszcze ja, jeszcze ja - jakas niepozbierana jestem ostatnio, a tu Nikagda z motorem i Tz-tem u mnie na stanie, a pieniazki niewyslane
Uuuuu.. będziesz robić karne przysiady.
skaskaNH pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:I jeszcze ja, jeszcze ja - jakas niepozbierana jestem ostatnio, a tu Nikagda z motorem i Tz-tem u mnie na stanie, a pieniazki niewyslane
Sadystkachcesz zeby mi sie konstrukcja rozsypala?
Jedne i drugie kłócą sie z moja filozofia zyciowa: "Jak najmniej zbednych ruchów"varia pisze:skaskaNH pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:I jeszcze ja, jeszcze ja - jakas niepozbierana jestem ostatnio, a tu Nikagda z motorem i Tz-tem u mnie na stanie, a pieniazki niewyslane
Sadystkachcesz zeby mi sie konstrukcja rozsypala?
Wolisz pompki?
skaskaNH pisze:I jeszcze ja, jeszcze ja - jakas niepozbierana jestem ostatnio, a tu Nikagda z motorem i Tz-tem u mnie na stanie, a pieniazki niewyslane
varia pisze:Jest jeszcze szansa, że będziemy sprzedawać redaf w odcinkach, tudzież plasterkach.
redaf pisze:Może jeszcze Pluszonowe uszy policytujecie?
Jest kilka par
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości