Moderator: Moderatorzy
Trzy, ode mnie świeżutki, dzisiejszyskaskaNH pisze:Oj, tam, od razu kupicie... To takie banalne jest - iść do sklepu i kupić prezentvaria pisze:Co mi kupicie?
Ja dołożyłam swój wczorajszy nastrój, wiec masz dwa i jeszcze lelije od Redaf
Kicorek pisze:Trzy, ode mnie świeżutki, dzisiejszyskaskaNH pisze:Oj, tam, od razu kupicie... To takie banalne jest - iść do sklepu i kupić prezentvaria pisze:Co mi kupicie?
Jeszcze nie masz, a jak dostaniesz, to możesz z nimi zrobić, co chceszvaria pisze:Kicorek pisze:Trzy, ode mnie świeżutki, dzisiejszyskaskaNH pisze:Oj, tam, od razu kupicie... To takie banalne jest - iść do sklepu i kupić prezentvaria pisze:Co mi kupicie?
Wiecie gdzie ja mam Wasze nastroje?![]()
Kicorek pisze:Jeszcze nie masz, a jak dostaniesz, to możesz z nimi zrobić, co chceszvaria pisze:Kicorek pisze:Trzy, ode mnie świeżutki, dzisiejszyskaskaNH pisze:Oj, tam, od razu kupicie... To takie banalne jest - iść do sklepu i kupić prezentvaria pisze:Co mi kupicie?
varia pisze:Kicorek pisze:Trzy, ode mnie świeżutki, dzisiejszyskaskaNH pisze:Oj, tam, od razu kupicie... To takie banalne jest - iść do sklepu i kupić prezentvaria pisze:Co mi kupicie?
varia pisze:No, chyba, że redaf przetrzyma.
skaskaNH pisze:To co, robimy zrzutę na prezent dla Varii?
Znaczy - na te kalije i trumienki, bo humory miały być gratis
varia pisze:skaskaNH pisze:To co, robimy zrzutę na prezent dla Varii?
Aleba pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:To co, robimy zrzutę na prezent dla Varii?
Oooo, patrzcie jak się cieszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 312 gości