MOJE poTWORY na karmę dla szczecińskiej karmicielki-KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro lut 20, 2008 10:57

I co dalej? Rudzielec wybral nr 3 i Never wybrala nr 3 Obrazek

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro lut 20, 2008 11:02

kya pisze:I co dalej? Rudzielec wybral nr 3 i Never wybrala nr 3 Obrazek

nie płakaj, kya, pogodzą się :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro lut 20, 2008 11:53

Ojej....... faktycznie :cry:

Ale ja podtrzymuję mój wybór, kielonki na długich nóżkach długo u mnie nie pożyją, niestety, a numer 2 jest zdecydowanie za płytki jak na moje potrzeby. Nie mam wyboru, muszę walczyć do krwi ostatniej, ale ja wcześniej uprzedzałam..... :oops:

Rudzielec... :( (sorki :oops: ) Mała dogrywka? :P

p.s. Chociaż te na długich nóżkach też są śliczne, przepiękne, qurczę .... ale musiałyby stać za szybą, a ja chcę uzywać i uzywać..... No chyba, że ktoś jednak zrezygnuje, to ja mogę na drugiego wziąść jednego długiego :P
Ostatnio edytowano Śro lut 20, 2008 12:08 przez Never, łącznie edytowano 1 raz

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro lut 20, 2008 12:06

ojoj
kya a mozesz się pomylić przy pakowaniu i wszystkie cztery wysłać do Opola :lol:
ja bym chciała hmmm może nr 3, czy ja bym go chciała hmmm...
to wojenne trofeum może być hmmmm :lol:
ale poproszę nr 2, ale jakby był inny to tez będzie dobrze

kya jak pójdziesz do banku to powiedz pani w okienku żeby wydrukowała nr Twojego konta, a potem z ta kartka siadasz przed kompem, klikasz miau, klikasz prywatne wiadomości i wklepujesz ten numerek i wysyłasz nam. I dalej nie musisz wiedzieć jaki to nr konta. Ja wiem - artyści roztrzepani są :lol: a kot artysta to hoho
Dorta
[/img]
Obrazek
Aresku , byłes ze mną 17 lat. Niby długo , a jednak krótko . Ale pewnie zawsze byłoby za krótko.

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Śro lut 20, 2008 13:10

Never... no jak pisałam mnie niestety nie będzie już stać na dogrywkę, przynajmniej nie w tym miesiącu :). No skoro Never tak bardzo potrzebuje niskiego i była pierwsza, to ja w takim razie wezmę ten najwyższy, chyba że jeszcze ktoś woli taki :). Kya, tylko pytanko. w ten najwyższy wchodzi standardowy podgrzewacz?
Ruda Paskuda :twisted:

Obrazek

Rudzielec

Od: Pt maja 11, 2007 9:31

Post » Śro lut 20, 2008 13:19

Dzięki wielkie. Ja powiem, że mi się bardzo podobają wysokie, ale MOJE POTWORY je by szybciutko zabiły, niestety. I tylko dlatego zależy mi na 3. No, może też trochę przez sentyment, bo to ten pierwszy.... :oops: ale to bez wpływu na preferencje :P
A co do podgrzewacza, to wydaje mi się, biorąc pod uwagę rozmiary kieliszków, że do każdego spokojnie wejdzie zwykły tealight, ale oczywiście kya to zaraz zweryfikuje :wink:

a co do kasy - rozumiem niestety :cry:

Never

Post » Śro lut 20, 2008 13:24

No moje frety są przypodłogowe, a Kala raczej nie rozbija sie po meblach, więc mi nie przeszkadza ogólnie. Gorzej jak trafi do nas nasz wyczekany norweg, bo nie wiem jak to będzie :D. W razie czego będę molestować Kyę :D Zdradziła swoje talenty to teraz będzie cierpieć :P

Obrazek

Rudzielec

Post » Śro lut 20, 2008 13:49

W razie czego będę molestować Kyę Zdradziła swoje talenty to teraz będzie cierpieć

hehe, ja już ją molestuję.... :oops:

A Ciebie to w wolnej chwili z chęcią pomolestowałabym w sprawie fret, jeśli się zgodzisz, of course :P

Never

Post » Śro lut 20, 2008 15:13

Kya... to w takim razie skoro Never już zaczęła to ja jestem druga w kolejce do molestowania :D

Never molestuj :P (mam nadzieję, że nie będzie za bardzo bolało :P)

Obrazek

Rudzielec

Post » Śro lut 20, 2008 15:31

Jako żem samotna nie mam nic przeciwko melostowaniu ale niezakoniecznie przez kobiety Obrazek
A teraz kiciusie wy moje slodkie uprzejmie prosze aby jedna przytomna osoba podsumowala powyzsza dyskusje i ladnie napisala komu jaki nr wyslac .Ja troche w biegu bo mam gosci:-/
Czy mowilam juz dzisiaj ,ze was kocham? Obrazek

kya

Post » Śro lut 20, 2008 15:44

kya pisze:Jako żem samotna nie mam nic przeciwko melostowaniu ale niezakoniecznie przez kobiety Obrazek

Czy mowilam juz dzisiaj ,ze was kocham? Obrazek

Tutaj kocha, a tutaj molestowania niet? No jak to tak?A "dowód miłości"? :P

Obrazek

Rudzielec

Post » Śro lut 20, 2008 17:06

Po pierwsze: kya, a kto się oświadczał marcjanniekape, ha :?: :twisted: :twisted: :twisted:

Po drugie: ja tam nie wiem jak z Tobą, Rudzielec, ale ja po tej licytacji nie mogę powiedzieć, żebym tego dowodu miłości nie otrzymała! :twisted:

Po trzecie: o ile jestem przytomna, to: Dorta chciała nr 2, ja nr 3, Rudzielec nr 4, a Femce przypadł największy - nr 1, bo gdzie 3 się bije....
:lol: :lol: :lol:

Po czwarte: coby nie było plot ani podejrzeń, odtąd kyę będę molestować po cichutku! :twisted: :twisted: :twisted:

żeby nikt nie słyszał, jak krzyczy:

Obrazek

p.s. a tak przy okazji.....

nie wiem co tam jest, bo jak próbuję wejść to pokazuje mi się blokada i info, że to strona o charakterze XXXXX... 8O 8O 8O kya...... 8O 8O 8O kto Ty jesteś :?: :?: :?: :?: :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Never

Post » Śro lut 20, 2008 18:28

ale wspaniała licytacja, gratuluję Tobie kya i wszystkim licytującym :D niestety nie mogłam uczestniczyć do końca, bo musiałam wyjechać na kilka dni i wróciłam już niestety po zakończeniu, ale na kolejne Twoje dzieła kya jestem jak najbardziej chętna :) pozdrawiam !

ps. przypominajka wisi już na swoim dobrze widocznym miejscu, serwetnik stoi na stole wraz z zawartością, a pojemnik na karteczki i przybory do pisania jutro zabieram do pracy :) będzie mi zdobił biurko 8)
pieniądze oczywiście są już na odpowiednim koncie
Obrazek

jacentka

Od: Pon wrz 03, 2007 8:50

Post » Śro lut 20, 2008 19:53

Zdjecie "To sem ja" Obrazek
Ciesze sie ,ze juz wiadomo co komu ,jeszcze adresy poprosze:)
Co do molestowanie to hmmm...noooo.....mrrrrrrrr....mrrrrrrrrr :lol:

kya

Post » Czw lut 21, 2008 9:17

Never pisze:Po drugie: ja tam nie wiem jak z Tobą, Rudzielec, ale ja po tej licytacji nie mogę powiedzieć, żebym tego dowodu miłości nie otrzymała! :twisted:

No niech będzie :D

kya pisze:Co do molestowanie to hmmm...noooo.....mrrrrrrrr....mrrrrrrrrr

No... i w końcu zachowujesz się jak trzeba :P.

Ekhm... i czekamy (a przynajmniej ja czekam) na kolejne POtwory :D

Obrazek

Rudzielec

[poprzednia][następna]