A ja rozjaśnię troszkę ten ponury wątek i dodam, że chciałabym podziękować nader skromnym osobom, które, gdy walczyliśmy o Sambę, czy Kasię- wpłacały pieniądze nawet bez powiadomienia mnie, że wpłacają. W natłoku spraw i wpłat z allegro mogłam nie wszystkim podziękować osobiście- co niniejszym teraz czynię.
Największym jednak zaskoczeniem był dla mnie dzień, w którym miałam urodziny. Odbieram paczki na poczcie- są dwie, a spodziewałam się jednej. Na tej drugiej- niespodziewanej- logo miau.pl Idąc do domu wciąż zastanawiałam się co takiego wygrałam na bazarku, o czym nie wiem. Otwieram paczuszkę, dwa przepiękne kubki. Myślę sobie- no tak, wygrałam i nawet o tym nie wiem, a osoba wystawiająca kubki pewnie skądś wytrzasnęła mój adres, skoro ja nie pisałam. Pewnie jej się było głupio upominać o pieniądze i wysłała kubeczki. Rany...Od razu poszłam sprawdzać bazarek, ale nie znalazłam nic. Zrezygnowana, z postanowieniem wystosowania odpowiedniego postu na kocim bazarku poszłam wyrzucić opakowanie od kubków. A tutaj...koperta...Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin- behemocia
Oczywiście w spisku z Haną ( albo z Janą), oby dwa nicki bardzo mi się mylą, więc przepraszam Was z góry
To było dopiero zaskoczenie