Atta pisze:Zostały jeszcze trzy mięciusie piłeczki !!

Ja bym chetnie przygarnela te trzy "sierotki" ale... czy mogłabym zaplacic dopiero w czwartek. Mam jutro

Chociaż może być jeszcze gorzej.
Przepraszam

Lucas 2014
Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:Zostały jeszcze trzy mięciusie piłeczki !!
lucas 2014 pisze:Atta pisze:Zostały jeszcze trzy mięciusie piłeczki !!![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bym chetnie przygarnela te trzy "sierotki" ale... czy mogłabym zaplacic dopiero w czwartek. Mam jutroniestety przed soba ponad szesnastogodzinny dyzur i "nie mam głowy". Wlasnie przyszłam po dyzurze z nadgodzinami do domu. Jestem "zalatwiona".
Przepraszam![]()
Lucas 2014
lucas 2014 pisze:Atta pisze:Zostały jeszcze trzy mięciusie piłeczki !!![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bym chetnie przygarnela te trzy "sierotki" ale... czy mogłabym zaplacic dopiero w czwartek. Mam jutroniestety przed soba ponad szesnastogodzinny dyzur i "nie mam głowy". Wlasnie przyszłam po dyzurze z nadgodzinami do domu. Jestem "zalatwiona".
Przepraszam![]()
Lucas 2014
Atta pisze:lucas 2014 pisze:Atta pisze:Zostały jeszcze trzy mięciusie piłeczki !!![]()
![]()
![]()
![]()
Przepraszam![]()
Lucas 2014
Biedna, zaharowujesz się by dopieścić koteckiOczywiście możesz zapłacic w czwartek
Dodam,że znajduję jeszcze jedną niby-myszkę jeśliby któryś z kotecków reflektował na dokładkę zabawki
Atta pisze:Tak, tak, pracujcie wszyscy ciężko... A ja tu posiedzę i popilnuję interesuhmmm i nawet nie ma kto mi kawy zrobić
Atta pisze:Posprzątałam na bazarku i teraz na spokojnie poczekam na ostatnią wpłatę i będziemy mogli zakluczykować ten wątuś
lucas 2014 pisze:Atta pisze:Posprzątałam na bazarku i teraz na spokojnie poczekam na ostatnią wpłatę i będziemy mogli zakluczykować ten wątuś
![]()
Mam nadzieję, że ta ostatnia wplata szybko wplynie.
Lucas 2014 z Lucasem i Julkiem
Atta pisze:lucas 2014 pisze:Atta pisze:Posprzątałam na bazarku i teraz na spokojnie poczekam na ostatnią wpłatę i będziemy mogli zakluczykować ten wątuś
![]()
Mam nadzieję, że ta ostatnia wplata szybko wplynie.
Lucas 2014 z Lucasem i Julkiem
A czy ja doczekam się adresssa jeszcze przed świętami?!Koty pewnie przebierają gęsto łapciami, a tu ni zająca, ni kurki, że o jajcu nie wspomnę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości