NOWOŚCI Ceramiczne koty plus aniołki.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lut 11, 2014 11:48 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

mir.ka pisze:Basiu myślałam o tym i być może listonosz chciał kopertę na siłę wcisnąć do skrzynki i tak wyszło :(

Miruś dostałaś swoje ?

ab brała polecony, listonosz mógł wcisnąć do torby i ugnieść resztą listów :(

Mireczko pilnuj listonosza jak przyjdzie żeby nie pchał do skrzynki :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto lut 11, 2014 12:02 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

Miraclle pisze:
mir.ka pisze:Basiu myślałam o tym i być może listonosz chciał kopertę na siłę wcisnąć do skrzynki i tak wyszło :(

Miruś dostałaś swoje ?

ab brała polecony, listonosz mógł wcisnąć do torby i ugnieść resztą listów :(

Mireczko pilnuj listonosza jak przyjdzie żeby nie pchał do skrzynki :oops:

jeszcze nie było listonosza, siedzę w domu w czasie w którym ma przyjść

a skrzynkę to ja mam dużą, bo do mnie nieraz duże listy przychodzą, dlatego taką kupiłam

"mój" listonosz to jak takie większe przesyłki nie wpycha do skrzynki tylko najpierw dzwoni czy ktos jest
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lut 11, 2014 16:27 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

AprilRain paczuszka nadana :ok:
Czekam na wieści jak dotrze :1luvu:

Mireczko dobrego masz Pana Listonosza. Moja listonoszka pcha, wciska byle weszło do skrzynki, a polecone mam zawsze tak fajnie pomięte :evil:
Ale gdzieś tą cała masę listów trzeba włożyć, a na pocztę nie chce się chodzić kilka razy :ryk:

Byłam zapytać o reklamację i raczej nie mam sobie obiecywać za wiele. Tym bardziej, że nie było nalepki "ostrożnie" która kosztuje 50% celu kosztu wysyłki czyli 8,30 list plus 4,15 zł za nalepkę. Paczka wychodzi taniej :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Do temu muszę mieć paragon i najlepiej ten uszkodzony towar :roll:
Wiecie co odpuszczę sobie bo dla 36 zł nie warto.
Przejrzałam tez równe fora i mało kto wygrywa batalię o swoje z pocztą.
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Śro lut 12, 2014 11:47 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

Basiu kotki doszły :D :D :D :D
listonosz dzwonił do furtki i mi podał, nawet nie próbował wkładać do skrzynki, chyba nawet by mu się nie udało
kotki były bardzo starannie opakowane, dziękuję :D
będą u mnie fotki z rozpakowywania :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro lut 12, 2014 12:28 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

A ja myslę, ze to może niekoniecznie wina listonosza. Przecież na poczcie przesyłki wrzucają do dużych worów. A wory wrzucają, przerzucają. Wystarczyło, ze ta koperta wylądowała na dnie kilku-, klkunastokilowego wora, a ten wór rąbnął z całym impetem o chodnik, podłogę samochodu itp. Ceramika jest krucha i takie "puknięcie", nawet poprzez warstwy zabezpieczenia koperty, może spowodować peknięcie, zwłaszcza w punktach newralgicznych (przewężenia, wycienienia) .
Wysyłaj w małych pudełkach jako paczka lub polecony (nawet gabaryt B).
masz rację, ze szkoda kasy na opcje "ostrożnie", bo to i tak nic nie zmieni : dojdzie całe albo nie dojdzie całe. A po co dodatkowe zawracanie głowy ze składaniem reklamacji.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Śro lut 12, 2014 14:04 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

dziękujemy :D
Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Śro lut 12, 2014 16:21 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

mir.ka pisze:Basiu kotki doszły :D :D :D :D
listonosz dzwonił do furtki i mi podał, nawet nie próbował wkładać do skrzynki, chyba nawet by mu się nie udało
kotki były bardzo starannie opakowane, dziękuję :D
będą u mnie fotki z rozpakowywania :)

Bardzo się cieszę, że bezpiecznie dotarły :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Lecę oglądać foty :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Śro lut 12, 2014 16:27 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

mgj pisze:A ja myslę, ze to może niekoniecznie wina listonosza. Przecież na poczcie przesyłki wrzucają do dużych worów. A wory wrzucają, przerzucają. Wystarczyło, ze ta koperta wylądowała na dnie kilku-, klkunastokilowego wora, a ten wór rąbnął z całym impetem o chodnik, podłogę samochodu itp. Ceramika jest krucha i takie "puknięcie", nawet poprzez warstwy zabezpieczenia koperty, może spowodować peknięcie, zwłaszcza w punktach newralgicznych (przewężenia, wycienienia) .
Wysyłaj w małych pudełkach jako paczka lub polecony (nawet gabaryt B).
masz rację, ze szkoda kasy na opcje "ostrożnie", bo to i tak nic nie zmieni : dojdzie całe albo nie dojdzie całe. A po co dodatkowe zawracanie głowy ze składaniem reklamacji.

W sumie już nieistotne czy zawinił urzędnik na poczcie, czy transport między placówkami, czy listonosz.
Musiała być duża siła żeby tak poszło złamanie, bo widać to jako złamanie, a nie stłuczenie. Tym bardziej był w foli, taśmie, kartoniku, foli i kopercie.
Wiem jak wygląda kot po upadku, bardziej się kruszy, a tu na zdjęciu jest przełamany.
Nie będę płakać nad rozlanym mlekiem. Ab dostanie swoje kotki jak się wyprodukują i wyślę je w paczce :ok:

Ab. pisała mi w tej sprawie pw, ale ja i tak napisałam tu o tej sprawie, bo chce być z wszystkimi fer. Mam nadzieję, że to nikogo nie zniechęci do zakupów :oops:

Naprawdę dokładam wszelkich starań do pakowania.

Dziś brat zaopatrzył mnie w nowe kartony i folię bąbelkową :ryk: :ryk: :ryk: bo moje zapasu stopniały do minimum :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Śro lut 12, 2014 16:28 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

mir.ka pisze:dziękujemy :D
Obrazek

Obrazek

To ja Mireczko dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Rudzia jaka dumna 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Czw lut 13, 2014 15:31 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

Basiu, koty super :1luvu:
Tez chcę :dance:
Dwa!
Czarny i bury...w takim kształcie jak ten biało-rudy pozujący z Rudzią Mirki :ok: :1luvu:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw lut 13, 2014 17:02 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

AnnAArczyK pisze:Basiu, koty super :1luvu:
Dwa!
Czarny i bury...w takim kształcie jak ten biało-rudy pozujący z Rudzią Mirki :ok: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zuziu Kochana zapisze :mrgreen:
Tylko nie wiem jak będzie z burym, za chiny nie wiem jakiego szkliwa ma Sylwia użyć żeby wyszło jak futro kocie :oops:
Coś pokombinujemy :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Czw lut 13, 2014 18:00 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

Miraclle śliczne te koty!
Ja poproszę nr 2 - z maczkiem, dla Makowego :)

Lakina

Od: Pt lis 01, 2013 11:26

Post » Czw lut 13, 2014 20:23 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

Lakina pisze:Miraclle śliczne te koty!
Ja poproszę nr 2 - z maczkiem, dla Makowego :)

Dziękuję :1luvu: :1luvu:
Zaznaczam :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Czw lut 13, 2014 20:49 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

Miraclle pisze:
AnnAArczyK pisze:Basiu, koty super :1luvu:
Dwa!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zuziu Kochana zapisze :mrgreen:
Tylko nie wiem jak będzie z burym, za chiny nie wiem jakiego szkliwa ma Sylwia użyć żeby wyszło jak futro kocie :oops:
Coś pokombinujemy :ok:

Basiu, trochę niebieskiego, trochę czarnego, pomazać i wyjdą prażki :ryk: :ryk:
No, to doradziłam :ryk:
Bo wiesz, ja się znam na ceramice, jak moja Kropcia na hydraulice :mrgreen: :ryk:
Będę cierpliwie czekać :D
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw lut 13, 2014 21:01 Re: Aktualizacja Ceramiczne koty - coś dla pasjonatów futer

AnnAArczyK pisze:Basiu, trochę niebieskiego, trochę czarnego, pomazać i wyjdą prażki :ryk: :ryk:
No, to doradziłam :ryk:
Bo wiesz, ja się znam na ceramice, jak moja Kropcia na hydraulice :mrgreen: :ryk:
Będę cierpliwie czekać :D

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Prążki to tam pikuś można czarnym domaziać (chyba) :ryk:
Gorzej zrobić bure szkliwo, jak takiego nie ma :ryk: :ryk: :ryk:
Sylwia coś wymyśli, jutro zadzwonię, a żeby miała łatwiej dorzucę jej fotkę burego futra, a może lepiej użyczę Tofisia :mrgreen:

Kropcia hydraulik nie gadaj :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

[poprzednia][następna]