WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon paź 21, 2013 11:13 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Kandydatki :1luvu:
3 pkt IRBIS od Thorkatt
2 pkt KICIA KRAKOWIANKA od MAVI
1 pkt MILKA od Agnes181jaw

Kandydaci :1luvu:
3 pkt MARU od Villentretenmerth
2 pkt HRABIA MARIAN od mamamariana
1 pkt Guree od charm
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon paź 21, 2013 19:57 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

charm pisze: no to mocne kciuki za szybką aklimatyzację

Znowu trochę nie na temat konkursu ale...po 24 godz. wieści o Trójniku teraz Felixie są dobre.
Pan przesiedział z kotem pół nocy w łazience...i tak nie mogłem spać...córka monologowała po pracy prawie godzinę, zamiast obiadu. Pani biega z miseczkami. Kot się łasi, delikatnie podgryza. Trochę biorą go na ręce, nawet próbował wskoczyć Panu na kolana co w łazience jest trudne.
Jednak prawie nie je, nie pije i wogóle nie był w kuwecie (kuwetę zna).
To był wybór rodziny taki "rzutem na taśmę". Od dziś miałam być w szpitalu, kotom mogłam zostawić tylko suche a Państwo zadzwonili w piątek i od razu punktualnie przyjechali go pogłaskać. I dwa razy w sobotę.
Miałam do wyboru zestresować kota moim zniknięciem i brakiem mokrego papu, śmietanki oraz wspólnych spacerków lub zestresować oddaniem nieznajomym pt. co będzie to będzie.
Wybrałam to drugie i chyba rzeczywiście kot jest Felixem.
Ale kciuków proszę nie puszczać, kocio zawsze był charakterny.

Nas troje

Od: Sob kwi 09, 2011 11:31

Post » Pon paź 21, 2013 21:37 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Znaczy się da popalić. A co tam - kot nie pies - wychowa sobie ludzi. :mrgreen:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I głosujemy:
Panie:
1.Kolorowa kicia od Nelki 83 - za te wielkie płetwy - 1 pkt.
2.Rudzia od Mir.ki - wiadomo za co - 2 pkt.
3.Milka od Agnes - za "Cat's Power!" - 3 pkt.
Pany:
1.Moris od Iwaki - za niekonwencjonalne korzystanie z kuwety - 1 pkt.
2.Popiołek od Nas Troje - za to samo - 2 pkt
3.Stary od Floxanny - za pięknie kontrapunktowane zdjęcie języczkiem - 3 pkt
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Wto paź 22, 2013 7:56 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Villentretenmerth pisze:3.Stary od Floxanny - za pięknie kontrapunktowane zdjęcie języczkiem - 3 pkt

On bez numeru jest. Znaczy — poza konkursem, jedynie dla uczczenia pamięci. Bo w konkursie mogą brać udział tylko fotki kotów żyjących.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto paź 22, 2013 14:16 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Istotnie, prześlepiłem tę zasadę. On jeszcze tak niedawno startował w konkursie...
3 punkty "honoris causa". Albo wyróżnienie dla dostojnego staruszka. W tym przypadku powstrzymam się do 1 i 2 punktów. Jak się Kita zgodzi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...nawet próbował wskoczyć Panu na kolana co w łazience jest trudne.
W łazience to się da. Tylko bestia drapie w gołe kolana... Na szczęście moje nie wskakują. Mają kuwetkę w łazience i czasem się tam spotykamy i tak popatrujemy na siebie ze zdziwieniem...
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Wto paź 22, 2013 18:10 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Villentretenmerth pisze:Istotnie, prześlepiłem tę zasadę. On jeszcze tak niedawno startował w konkursie...
3 punkty "honoris causa". Albo wyróżnienie dla dostojnego staruszka. W tym przypadku powstrzymam się do 1 i 2 punktów. Jak się Kita zgodzi.
...nawet próbował wskoczyć Panu na kolana co w łazience jest trudne.
W łazience to się da. Tylko bestia drapie w gołe kolana... Na szczęście moje nie wskakują. Mają kuwetkę w łazience i czasem się tam spotykamy i tak popatrujemy na siebie ze zdziwieniem...

Możesz zmienić wpis i dać te 3 punkty komuś innemu, zliczanie i tak jest dopiero po zakończeniu całości głosowania :)

Na kolana czasem w łazience właził Stary, Ciotka właziła (jak się mieściła) w opuszczone spodnie, a Newa włazi na plecy/ramiona :mrgreen:

floxanna

Post » Wto paź 22, 2013 19:31 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

floxanna pisze: ...Ciotka właziła (jak się mieściła) w opuszczone spodnie.....

Po tylu latach czytania o różnych kocich ekscesach wciąż mnie coś zaskakuje.
Pomysłowość kotów jest cudna.

Nas troje

Post » Wto paź 22, 2013 20:20 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Nas troje pisze:
floxanna pisze: ...Ciotka właziła (jak się mieściła) w opuszczone spodnie.....

Po tylu latach czytania o różnych kocich ekscesach wciąż mnie coś zaskakuje.
Pomysłowość kotów jest cudna.

Mam to nawet uwiecznione komórką :mrgreen:

floxanna

Post » Śro paź 23, 2013 19:25 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

floxanna pisze: Mam to nawet uwiecznione komórką :mrgreen:

może przyda się w następnym konkursie.

Nas troje

Post » Śro paź 23, 2013 20:03 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Łomatko! To może być bestseller. Przebije zlew i umywalkę i muszlę klozetową i odbicie się od powierzchni wody w wannie. :D (Oczywiście Bercik - ale wanny nie liczymy bo wścibol tam wpadł przypadkowo, od szwungu. I natychmiast wypadł. Natomiast w pozostałych wyrobach z fajansu spędził czas jakiś, starannie je badając)
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Czw paź 24, 2013 10:18 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Glosowanie bylo naprawde bardzo trudne! Nie umialam wybrac sposrod tylu toaletowych pięknościn ;)

Kandydatki:
3p. IRBIS od Thorkatt nr 10 :1luvu:
2p. KICIA KRAKOWIANKA od MAVI nr 7 :1luvu:
1p. KOLA od Aaaśka nr 12 :1luvu:

Wyróżnienie dla Polci od Ewa L. :1luvu:

Kandydaci:
Jak dla mnie wygranym zawsze był jest i będzie Stary od Floxanna :1luvu: Zakochałam się w Nim jak Go pierwszy raz zobaczyłam. Bardzo go brakuje na forum :(

3p. MORIS od Iwaka nr 2 :1luvu:
2p. POPIOŁEK od Nas Troje nr 10 :1luvu:
1p. TRÓJNIK od Nas Troje nr 11 :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw paź 24, 2013 13:53 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Kandydatki:
3- Pola od Ewa L. nr3
2-Zuzia od Ewa L. nr4
1-Tita od Kitta nr5
Kandydaci
3-Moris od Iwaka nr2
2-Beeju od charm nr7
1-Guree od charm nr8

basidrak20

Od: Pon kwi 22, 2013 10:24

Post » Czw paź 24, 2013 14:56 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Kandydatki: :1luvu:
3 pkt: Zuzia od Ewa L. :ok:
2 pkt: Newa od Floxanna :ok:
1 pkt: Irbis od Thorkatt :ok:

Kandydaci: :1luvu:
3 pkt: Maru od Villentretenmerth :ok:
2 pkt: Popiołek od Nas troje :ok:
1 pkt: Guree od charm :ok:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw paź 24, 2013 16:12 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Kandydatki:
3 pkt TITA od KITA nr 5
2 pkt KOLOROWA KICIA od nelka83 nr 11 (za cudną łapeczkę)
1 pkt RYSIA od isabell36 nr 2

Kandydaci:
3 pkt Guree od charm nr 8
2 pkt MARU od Villentretenmerth nr 6
1 pkt PTYŚ od hugulaśny nr 1

Cudaczki :1luvu:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=157693

Obrazek Tęsknimy... Cały czas i bez końca.

Agnes181jaw

Od: Czw maja 16, 2013 18:19

Post » Czw paź 24, 2013 17:09 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

my jak zwykle z opóźnionym zapłonem,potem zagłosujemy
Na razie sposób na dzięcioła mnie umarł :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]