Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:ojej to błyskawicznie - mam nadzieję, że będą dobrze się nosiły
Zosik, a do Ciebie doszły ? wysyłałam dwa dni wcześniej niż do Ewy
Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorkiem ubrałam kolczyki - te mniejsze koteczki. Niestety dziś rano musiałam je zdjąć bo moje uszy zrobiły się czerwone i bolące i zaczął sączyć się z dziurek płyn![]()
Zabrałam dzisiaj wszystko do pracy bo obiecałam pokazać mojej klientce też kociarze. Zielonookie tak jej się spodobały że wymusiła na mnie ich odsprzedaż![]()
Teraz czekam na kolejną licytację bo obiecałam że jak coś to kupię i dla niej
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorkiem ubrałam kolczyki - te mniejsze koteczki. Niestety dziś rano musiałam je zdjąć bo moje uszy zrobiły się czerwone i bolące i zaczął sączyć się z dziurek płyn![]()
Zabrałam dzisiaj wszystko do pracy bo obiecałam pokazać mojej klientce też kociarze. Zielonookie tak jej się spodobały że wymusiła na mnie ich odsprzedaż![]()
Teraz czekam na kolejną licytację bo obiecałam że jak coś to kupię i dla niej
Ewuś, przecież dałam bigle ze stali chirurgicznejspecjalnie takie zamawiam bo moja córa nic innego nie może w uszach nosić
![]()
a srebro możesz nosić w uszach ? jak tak to będę pamiętała o Tobie przy następnym zamówieniu![]()
Zosik cieszę się, że dotarło i się podoba
villemo5 pisze:KOLCZYKI dotarły!!
Dzięki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości